-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
merhaba arkadaşlar ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Bizim bir internet sitemiz var. Bu internet sitemizde paylaştığımız yazılarımız çok fazla çalınıyor. Bir yazımızı bazen 50-60 internet sitesi bile çalabiliyor. Bunların arasında mynet tarzı büyük internet siteleride olabiliyor. Buna karşı vereceğiniz bir tavsiye var mı? Ne yapabiliriz İçerik korumak adına? Kaynak verseler umursamayacağım ama kaynak verilmiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim de aynı durum başıma geliyordu. Önce kopyalama engeli yaptım ama yine hırsız her türlü hırsız tuşlarla da kopyalayıp çalıyorlardı. Sonra yazı kopyalandığında otomatik kaynak belirten eklentiyi kurdum yine de onu silip devam edildi. Sonra yazının içine ara ara sitemin adresini yazdım. 7-8 tane falan sonra altına yazıların izinsiz kopyalanması halinde gerekli işlemler yapılacaktır falan yazdım ondan sonra baya azaldı. 2-3 tane sitede görüyorum hala ama onlar da zaten benden önce çıkmıyorlar arama motorlarında o yüzden sorun yok.
Not: Taklitler aslını yüceltir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Görülür bir şekilde yasal işlem yapılacağını duyurun bence. Hatta sık sık hırsızlık yapan bir site için başlatın da. Bildiriminizi takip eden 15 iş günü içerisinde kaldırmaz veya ücretini ödemezse, yasal hakkınızı arayabilirsiniz.
Tanıdık bir avukat varsa, o yardımcı olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Lordex pm nize bakarmısınız.
bir kaç link attım
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar programcılığı
-
-
Ad Soyad
K** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yasal işlem yapılır ama para lazım cıkarın bakam 1.500 tl :)) daha avukata para yedircen 500tl vekalet vercen vs vs size patlar baya pahalıya :)) en guzeli yazıları yazmayı kopyalama kısmını kilitleyin kardesim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-