-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar Çok Merak Ettiğim bir konu bu DMOZ Nasıl bir mantıkla ilerliyor yani 3 yıldır Bir tane sitemi ekletemedim oldukça iyi şekilde başvuru yapıyorum yani saçmalıkda yok mesela şimdi diyceksiniz sürekli başvurmayın diye 2 yıl önce açtığım siteyi 4 hafta önce başvuru yaptım ginede olmadı olmuyor hiç bir şekilde olmuyor bir beyin fırtınası yapalım eminim benim gibi uğraşan bir çok arkadaşımız vardır he birde Parayla Kayıt yapan editörümüz varsa mesaj felan atsın görüşülür :D:D:D:D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
dmoz mantığı arama motorlarının ve özelliklede Google'ın dmoz sistemine önemsemesi :) hani fazla bir artı katmıyor fakat sitenin kalitesini yüksek gösteriyor
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
DMOZ Google gibi bir sistem değil, her siteyi eklemesini bekleyemezsin.
DMOZ'un ana fikri insan editörlerin arama motoru botlarından daha iyi iş çıkarıp daha kaliteli siteleri listeleyebileceği.
Bir insanın DMOZ'a girip bir kategoride site aradığında bir çöplük ile karşılaşmaması, kategorinin lider sitelerini görmesi gerekli. Editörler de bu sebeple yalnızca kategorinin lider sitelerinin başvurularını kabul etmekte. 2 yıllık her site kabul edilse kategori karman çorman olur hiçbir kullanıcı kaliteli siteye ulaşamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
o zaman sitemizi arama motorlarında lider yapıyoruz :)
Arafa
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
xxxxxxxxxxx
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dmoz tek kategoride hazırlanmış siteleri onaylıyor. Tabiri caizse Arap çorbası siteleri onaylatamassınız. Ama yeni sitelerde tek kategori üzerine konu ekleyin başvuru yapın onaylandıktan sonra yeni kategorileri ekleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Executive
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
DMOZ'a siteyi rüşvet karşılığında ekletmiştim.
Bence DMOZ'u çok kafaya takmayın google'ın orayı pek te kaale aldığını düşünmüyorum. Olursa iyi olur olmazsa da problem değil.