Hadron
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
C++ Developer
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son dönemlerde ortada dolaşan yeni güncellemede gelen algoritma hakkındaki detayları okuduğum bir kitaptaki satır ile açıklık getirmek istiyorum ;
"
Google ilk yıllarında, basit bir kaç teknik ile ilk sıralarda yer alabiliyordunuz. Çünkü algoritması çok basit yapıdaydı. Google o kadar basit bir algoritma yapısına sahipti ki Alexa puanı, dmoz.org kaydı ve bir kaç eu link ile ilk sıralara oturmak son derece kolaydı. Ancak her geçen gün algoritmasını geliştirerek daha kapsamlı hesaplamalar ve değerlemeler yaptıkça pagerank, alexa, dmoz.org gibi verileri dikkate almamaya başladı. Bir kaç yıl önce dmoz.org üzerinde siteniz kayıt edildikten çok kısa sürede yükselirken şimdi birkaç sıra bile tetiklemiyor. Bunun sebebi ise Google'ın artık kendine güvenmesidir
...
"
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Google bence hata yapiyor her alanda ilk sirayi milliyet hurriyete vermeye basladi. Her konuda ne yazsalar birinci siradalar bu kadarda olmazki...
Son Haberler www.haberdetaylari.com
Hadron
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
C++ Developer
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam normal ya yaklaşık 20 yıllık PR7 site onlar çıkmasın biz mi çıkalım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
benim forum 4 yaşına girdi hitleri Allah'a şükür iyi ne pr puanım var nede dmoz kaydım öle gidiyom :)
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaliteli ve özgün içerikler yazın sitenizin durumu ne olursa olsun ilk sırada çıkarsınız