Hürriyet bumerang sistemini bilmeyen arkadaşlar için kısaca özetliyim ,

Hürriyet sponsorluğunda kurulan bir sistemdir daha çok reklam networku görevi görür yayıncıları ve reklam verenleri bir arada buluşturur ve reklam havuzuna dahil eder aynı zamanda Yazar Kafe sayesinde sitenize hit çekmenizi sağlar vs.

Daha detaylı bilgi için = Hurriyet Bumerang Nedir , Nasıl Kullanılır ?

Bumerang kullanıcılarının birinci amacı tabikide yazar kafe ama yazar kafeye her kayıt olan içerik giremiyor bu özelliği kullanıp sitenize hit çekmeniz için 3 üye tipinden en yükseği olan platin üyeliğe sahip olmanız gerek. Ben şuan hala altın üyelik tipindeyim (bronz - altın - platin diye gidiyor.) ve aralıklarla arada tekrar incelenmek için başvuruyorum 72 saat içerisinde geri dönüş yapılıyor mutlaka ama hala altındayım :D

Bumerang benzeri bir sistemide Milliyet ortaklığında sizdensize sistemi yapıyor buraya kayıt olması daha kolay ve üyelik tipi denen bir illetde yok zaten platin üyeleri hiti yüksek sitelerden seçiyorlar hiti düşük adam nasıl gelişecek ? Sizdensize.com imdadınıza yetişiyor bumerang kadar profesyonel olduklarını söyliyemem ama denemek isteyen arkadaşlar için paylaşmak istedim

Not: .blogspot uzantılı siteler malesef reddediliyor domain kaydı yaptırmış olmanız lazım.