-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok ama çok güzel bir video hazırla hiç kimsenin yapmadığı hiç kimsenin paylaşmadığı bir fikir olsun gerçekten tutacak bir şey olsun zaman kaybetmemen içinde kendine kısa bir süre tanımla her şey için daha sonra youtubeye at. Her yerde paylaş ve gerçekten beğenilirse her kes paylaşır kısa bir sürede para kazanırsınız. Az çalış akıllıca çalış facebooktan girişimci kafasından alıntı yaptım bu sözü.
Keşke ingilizce site açsaydınız belki tutardı.
Halinize çok üzüldüm o kadar ihtiyacım olduğu halde hiç kredi almadım. Sabır güzel bir şey sabretmek sabır dilenmekten daha iyi sanırım. Allah yar yardımcınız olsun inş en kısa sürede bu dertten kurtulursunuz ve inş bir daha başınıza gelmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Eğer yazınız iyiyse sizden her tanesi 300 kelimelik makaleden 33 tane alabilirim. 100 tl yapar. Belki işini görmez ama bir nebze yardımımız dokunur.
Ek Olarak: Eğer onaylarsanız yarın pm leşelim. Hayırlı geceler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Şurda 3-5 kişi banner felan koysa bol hitli sitelere ayağa kalkar gibi. site çok güzel duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
girişim
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam merhaba. Yakında bir işletme açacağım bunun için bir miktar reklama ihtiyacım olacak. Sitenizde reklamımı ne kadar süretle ne kadara yayınlarsınız? Sizin içinde uygunsa sitenizden gelen referans ile yapılan satıştan pay verebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Selamın aleyküm yorumların hepsini okudum herkes yardım etmeye çalışmış bişeyler yapmaya çalışmış bende size destek olmak istiyorum 720x90 banner ve tanıtım yazısı atarsanız sitede yayınlıyabilirim. Ayrıca 27K 'lık bir facebook grubum var isterseniz grubun kapak fotoğrafına reklamınızı koyabilirim bunun dışında diğer çeşitli gruplarda da reklamınızı yapabilirim eğer isterseniz. Elimden geldiğince size yardım etmek isterim. İyi günler
2 kişi bu mesajı beğendi.