ZomPir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam şimdi kitleyle alakalı yani oyun geliştirme ve programlama herkezin aradığı gündemde olan bir konu olmadığından gelişmeniz zor olacaktır anahtar kelime gibi düşünün gündemdeki kelimeler ile ilgili makaleler daha çabuk gelişir
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kardeşim özgün anahtar kelime diyorum başka da birşey söylemiyorum.
Ornek : zahmet olmazsa yeni sekmede googleye " en iyi 10 uploud siteleri " yazar mısın ve hafif aşağı kaydır sayfayı videolar çıkacak ilk sıradaki video benim sırrım ise anahtar kelimeleri iyi analiz etme :) sana kolay gelsin eğer videoyu acarsan hayrına reklama tıkla :) :) :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Merhaba; öncelikle kanalına iyi bir arayüz tasarımı ile başlamalısın. Unutma ki kanalın, insanlara görünen yüzündür.
• Samimi ve daha yumuşak renk tonlarını önerebilirim, siyah ve yeşil konseptine uygun olsada pek kullanılmayan gözü yoran renkler arasındadır.
• Ayrıca küçük resimlerine eğitimini verdiğin programların ikonlarını koyarak ve yazı puntosunu biraz daha büyük tutarak, ilginç başlıklar ile videolarına dikkat çekmeyi başarabilirsin.
• Sosyal hesaplarını oluşturarak kanalının "Bağlantıları düzenle" bölümünden eklemeni öneririm, insanların dikkat ettiği önemli konulardan birisidir. (Belirli bir kitle her ne kadar youtube'da video izlesede aboneliğini iyi kullanmayabilir, bu kullanıcıyı diğer sosyal hesaplarından takibe götürür.)
• Kanalına uygun bir kapak fotoğrafı kullanman insanların akıllarında oluşturacağın ilk algı için önemlidir. Oyun kanalının kapak fotoğrafında bir oyun fotoğrafı ile algı yaratabiliyorsun, buna göre seninde konuna yönelik bir kapak fotoğrafı yapman veyahut yaptırman gerekiyor. Eğitimini verdiğin programların logolarının bulunduğu, kısa bir açıklama ya da sloganın olduğu gibi...
• Youtube'da kanallar 2'ye ayrılır; 1. Her zaman izlenebilecek kanallar, 2. Aramaya yönelik izlenebilecek kanallar. Senin kanalın 2. kategoriye giriyor, bu durumda izleyici kitlenin bulunduğu alanlarda sıkı bir reklam ve tanıtım çalışmasına gitmen gerek. Bunlar; oyun programlama forumları, siteleri vs. gibi yerlerde videolarını konu şeklinde paylaşabilirsin. Her video izleyicisi, potansiyel bir abonedir.
Önemli! Bu benim kendi önerim, videolarında insanları kanalıma abone olun, abone ol vb. gibi resimler, seslendirmeler ile sıkmanı önermiyorum. Gerçekten faydalandığını hisseden birisi zaten abone ol'a tıklıyor...
Başarılar dilerim...
1 kişi bu mesajı beğendi.