Herkese önerileri için teşekkür ederiz.

---------------------------------------------------------------

brba adlı üyeden alıntı

Ben hosting konusunda sadece Güzel Hosting ile çalıştım. Yaklaşık 10 aydır en pahalı hosting paketini kullanıyorum. Çok az ziyaretçi alan sitelerimi yönlendirdim. Sürekli inodes sorunu yaşıyorum. Bir kez bu sorun yüzünden uyarıldım. Yapmam gerekeni sordum net bilgi alamadım. Siteme ulaşamadığım zamanlarda ticket açtığımda soruna bakmadan çok sayıda hatalı şifre girmiş olabilirsiniz gibi saçma bir cevap aldım. Kısacası mutsuzum.

Her türlü soru sorabilirsiniz.


"Site açılmıyor" şikayetlerinin tamamında inceleme yaparak dönüş yapmaktayız ve IP engellemesi sık yaşanan bir sorun. Haliyle siteniz erişiliyor ve ayarlarında sorun yoksa bu mesaj iletilmekte.

Hosting şirketleri ortalam 50.000-100.000 inode limiti sunar. Biz 250.000'e kadar kullanım imkanı sunmaktayız. Ortalama bir site 10.000 dosyaya sahip olsa, 250.000 limit doldurmak çok normal bir durum değildir, script sorunu vb. olabilir(cache dosyası biriktirmesi vb. gibi), haliyle bu sorun yüzünden dosyaların milyonlara ulaştığı hesaplar olunca bunlar yüzünden sunucuda yedeklemeden taşımaya herşey aksıyor. Haliyle bir limit olması gerekiyor. Biz de limiti zaten bol tutuyoruz. Ancak site dosyalarınızı webmaster olarak sizin incelemeniz gerekir. Neden bu kadar çok dosya biriktiği ile ilgili yazılım incelenmelidir.