Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta yazdım ancak,"Derdini söylemeyen derman bulamaz" atasözümüzden yola çıkarak konuyu biraz daha netleştirmek adına yapmak/yaptırmak istediğim site hakkında bilgi vereyim.
-Tamamen dijital ürün kodların satışı yapılacak.Yani kargo ile birşey gönderilmeyecek.
-Müşteriler önce bankalar aracılığı ile bakiye yükletecek,bildirim yapacak ve bende kontrol edip onaylayacağım.Bundan sonra ise bu dijital ürünleri müşteri otomatik olarak benim onayım olmadan bakiye miktarınca satın alabilecek.
-Forum eklentisi olacak
-Şuanda bunu netleştirmedim ancak bu dijital ürünler için inceleme yazıları yazabilirim.Netleştirmediğim için sonradan eklenebilecek bir blog tarzı eklenti eklemeye uygun olmalı.
-Canlı destek hizmeti verilecek,bunun için sanırım hazır eklentiler kullanılıyor
-Çeşitli kampanyalar yapmak istediğim zaman fiyatları tek bir yerden veya sadece ilgili kategorilerdeki ürünlerde kampanya yapabileceğim(fiyat değişikliği,promosyon ürün vs..) bir sistem olmalı.
Böyle bir siteyi yapabilirmiyim,muamma...
Yazılım bilgim hiç yok,sadece daha önce joomla ile bir site kurmuştum.Yani hazır tema ve eklentileri kullanarak site yapabiliyorum.Eğer yaparsam yine böyle birşey yapacağım.
Sizlerin burada devreye girmesi gerekiyor,yukarıda yazdığım maddelerin hepsinin ayrı ayrı eklentisi var mı?
Paralı veya parasız farketmez,eğer var ise birkaç link atarsanız sevinirim.