MIRILTI adlı üyeden alıntı

Karmaşık gelen arkadaşlar script laravel kullanılarak yazıldığından karmaşık geliyor olabilir ama script oldukca iyi bir scripttır ve alanında bir numaradır.
Aynı script bizdede mevcut ve geliştiriyoruz şu an.
Mail ile iletişim kuran arkadaşlar mailde sert sorularınız mı var acaba neden dönülmüyor diye bir bakmalısınız, çünkü bizim maillerimize en fazla 1 gün içinde dönüş sağlanıyor.

Yiğidi öldür hakkını yeme benimde tüm yazdıklarıma 1-3 gün içerisinde dönüş yapıldı haksızlık etmemek lazım.

Ek Olarak:

HamdiCetin adlı üyeden alıntı

Bende bu scripti ve bütün eklentilerini satın aldım. İlk olarak kurulumunu daha sonra ise geri nasıl iade edebilecegim konusunda yardımcı olabilirmisiniz.

Ben demodaki halini versem yeterli benim için bazı arkadaşlar sorun var demiş ama düzgün kurulduğunda demo gayet saglıklı görünüyor.

Yapılan kötü yorumlardan etkilenerek en azında doğruluk payı olursa diyede geri nasıl iade edebilecegimide yazarsanız sevinirim açık bir şekilde.

Scriptte herhangi bir bozukluk yok iade gerektirecek bir durum olacağınıda sanmıyorum. Kurulum için bütün detaylar dökümantasyonun içerisinde mevcuttur.