Kendi tasarladığım ürünleri bastırıp satacağım bir sistem arayışındayım. Öğrenciyim. Ek gelir için yapmaktayım. Şirket sahibi olmadığım için fatura vs. durumu olmayacak.

gittigidiyora bakacak olursak, bilindik ve güvenilir biyer. kargo açısından da imkan sağlıyor bana. fakat tüm satışlar kayıt altında olduğu için maliye tarafından satışların denetlendiği yönünde yazılar okudum. sıkıntı yaşamak istemiyorum.

e-ticaret sitesi üzerinden satışta ise şirket olmadığım için sanal pos alamıyorum. sadece paypal ve havale ile satış yapabiliyorum. bu da kullanıcıya güvenilirlik vermeyecek haliyle.

bilindik yerlere ürünler hakkında ilanlar ve konular açacağım. sosyal medya reklamları ile insanlara ulaşacağım. onun için tek dert ettiğim sağlam güvenilir bir altyapıyla işe girmek. bu konuda bilgi ve tecrübesi olan kişiler varsa forumda çok iyi olur açıkçası. milyarlar kazanan adamın 900 milyonluk vergi borcunu mecliste oy birliğiyle silenlerin bu tarz durumlarda vergi peşinde koşması insanın şevkini kırıyor açıkçası. insanları girişimciliğe teşvik açısından bir düzenleme ihtiyacı olduğu kanısındayım.

*****tasarımları basıp satabileceğim tshirt siteleri var. fakat satacağım şeyler tshirt değil. onun için tisho ve kaft gibi siteleri önermeyin lütfen.