Saxlorn adlı üyeden alıntı

Bir daha mı göndereyim, peki?


Siteniz söz konusu kategorideki diğer siteler kadar iyiyse neden olmasın? Ancak eğer gerilerinde olduğunu düşünüyorsanız şimdilik boşuna göndermeyin, sitenin biraz gelişmesini bekleyin.

webhost adlı üyeden alıntı

* En son başvuru yaptığımız tarihten bugüne kadar sitemize dmoz yönlendirmeli bir ziyaret yapılmadan başvurumuzun reddedilmesi garip.

* Sitemiz tarif sitesi. Tarifler birbirine benzer geneli bu sebeple alıntı denmesine anlam veremiyorum.

* Hangi sitenin google tam adresi yazıldığında onlarca linki gözüküyor 1 örnek verirmisiniz. link:pasta-tarifi.com yapsanızda 1 tane çıktı deseniz neysede direk adres yazıp 1 tane çıkıyor demeniz garip.

* Hangimiz sitemizi ticari amaçla açmıyoruz ki?* Bu sebeplerle site reddedilmesi tamamen ilgili kişinin art niyetliliğiğinden kaynaklı olduğu düşünüyorum.


Haklısınız hocam. Bazı editörler kategoride çok site bulunması veya herhangi bir sebeple söz konusu siteyi oradan kaldırmak istediği zaman "Toplu silim, xx nedenleri olabilir" gibi bir not kullanarak siteleri siliyor. Tekrar başvuru yapmanızı öneririm.

narinhosting adlı üyeden alıntı

tekneloji.net dmozdan silinmis nedeni nedir ?


Siteniz geçmişte bulunan tasarımsal bozukluklar ve kötü bir açıklama ile başvurmanız nedeniyle kaldrılmış/reddedilmiş. Tekrar başvurmanız durumunda muhtemelen eklenecektir.