Ne fotoğrafları çekiceksin hocam sana bu konuda detaylı bir şekilde yardım edebilirim.
Hocam hem doğa hemde eğlence merkezlerinde insanları çekmeye niyetim var. Bunun yanı sıra spor salonlarında bodybuilder'ları çekecem nasipse :D
Defacerkam hocam sony video konusunda güzel o konuda bir şey demiyorum, ama fotoğraf konusunda Canon kadar olamaz diye düşünüyorum. Canon 650D alın siz video çekimi olarak da iyi Canon ve Nikon varken fotoğraf makinesi olarak sony alınmaz diye düşünüyorum. yine kadar size kalmış
hocam türkiye de fotografçılıkta gerçekten iyi yerlere gelmiş 3 arkadaşım var özelden isimde veririm. Hepsi sony alfa6300 önerince kafam karışmadı değil ama maddi olarak beni aştı. Onlar bu işte ekmek yiyen prof insanlar kazançları, gelirleri var benim yok. o yuzden zorladım ama olmadı...
Ek Olarak:
Ben Canon EOS D70 i almayı düşünüyorum sana da tavsiye ederim hem katlanabilir ekranı var hem de wi-fi yı var :)
hocam bunda da wifi ve dokunmatik ekran var tek isteğim inşallah kullanımı karışık değildir.
Herkese çok teşekkür ediyorum dün gece nihayet kararımı verdim ve teknosa dan 750D nin siparişini verdim. Bunun yanında da 64 GB lis sd kart aldım inşallah yeter.
İlk olarak bu makinayla başlamak istedim ve mediamarkt fiaytından 600 lira daha uyguna sipariş verdim kar ettiysem ne mutlu :D