lostyazilim
tr.link

Lens kullananlar bakabilir mi?

17 Mesajlar 2.931 Okunma
acebozum
tr.link

Elefteria Elefteria ELFYAZILIM İNTERNET HİZ. Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 367
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 14, (%100)

Anil adlı üyeden alıntı

Elefteria

Göz damlası kullanmıyorum hocam. astikmak yok.

Göz numaralarınız 5 den düşük işe çok ama çok yüksek bir fiyat vermişsiniz
uzunlarpc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

uzunlarpc uzunlarpc Uzunlar Pc Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1343
  • Beğeniler 259 / 258
  • Ticaret 22, (%100)

Anil adlı üyeden alıntı

uzunlarpc Ben direk 400 500 TL lik 1 aylık aldım. Kalitesi iyiydi bayağı :D
Damla ne işe yarıyor hocam?

İlk alırken doktor demişti göz damlası alırsınız eğer kuruma , batma vs. Yaparsa diye belki işinize yarayabilir fakat ben şuana kadar damla kullanmadim kuruma ve sık batma olmadıgından dolayı yani şuan çok normal sabah kalkınca 2-3dk icerisinde gözüme sorunsuz takıyorum :)
Anil

kişi bu mesajı beğendi.

AliBurak AliBurak Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 45 / 184
  • Ticaret 2, (%50)
Anil kullanıyorum. bana arada bir hala oluyor.lenslerin yerlerini değiştir sağı sola solu sağa tak. gözünün içinde lensi yuvarlak biçimde döndür. yine olmazsa ellerini iyice temizle lensi avcuna al solisyon ile ovala solisyonu dok tekrar solisyon koy eline tekrar ovala öyle dene
Anil

kişi bu mesajı beğendi.

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
6 yıldır kontak lens kullanıyorum, son 6 aydır da alta tampon lens(normal), üstüne kontak lens takıyorum. Eğer sert lens kullanıyorsanız altına yumuşak lens takıp göze batmasını engelleyebilirsiniz.

Eğer keratakonus(kornea şekil bozukluğu) hastasıysanız, kornea yapınızın bozukluğu lensin göz yuvasına tam oturmasını engeller, doğru lens seçimi çok önemlidir.

Bunların hiçbiri değilse lensten kaynaklı bir probleminiz var demektir yada henüz gözünüz lense uyum sağlamadı demektir. İlk kullanımda beyin bir anda kabul etmez lensi, bir iki hafta bunun sıkıntısını yaşayabilirsiniz. Çözümü refresh denilen suni göz yaşı damlasıyla göz kuruluğunu engelleyerek lensin rahat hareket etmesini sağlamak ve batmasını engellemektir.
birsevda Anil

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Rayjon32 Rayjon32 Gönlümüzce Hayırlısı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
Lensin markası nedir?

ayda 1 kez mi değiştirip temizliyorsunuz ne yapıyorsunuz hocam orasını anlayamadım?

Mümkünse eğer günlük çıkarın, hele de kullanım süresi 1 ay olan lensleri gözünüzde 5 günden fazla takmayın ben 5 gün kullanıp temizlemek için kabına koyuyorum. Solüsyonda en az 6 saat beklemeli ki düzgün temizleyebilsin.

Batma olarak ters takmış olabilirsin, lens markasına, dia bc değerlerine göre değişir.
benim bc 8.70 doktor reçetesinde, 8.60 lık air optix aqua kullanıyorum 6 aydır (2. kutuyu aldım) çok memnunum yani lens kalitesi çok yüksek düzeyde olmasa da bulanıklığı gideriyor yeterli :)

bu arada gözlerim 1.50-1.75 miyop ve ikisinede 1.50 kullanıyorum.

Biotrue solüsyon önerebilirim.
Anil

kişi bu mesajı beğendi.

Anil Anil I'm Here! Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Advertising
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 189 / 190
  • Ticaret 153, (%100)
Rayjon32

Günlük degiştiriyorum. Hatta eski lensleri attım yenisini koydum kaba.
Toz vs. olduğunu sanmıyorum. Ters olduğunu hiç düşünmüyorum Çünkü sağ gözümde hiç bi problem yok + Optikçide kız takmıştı o zamanda batma yapmıştı sol gözüm.

Sol gözde oluyor hep. Sağda sanki hiç lens yokmuş gibi.
Asıl bozuk olan göz zaten sol. O yüzden lensi kabul mü etmiyor anlamıyorum. Gözüm yaşarıyor taktıktan sonra ( sol ) kirpik batıyormuş gibi oluyor. :(

Olmadı gözlük alıcam.

.

Rayjon32 Rayjon32 Gönlümüzce Hayırlısı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

Anil adlı üyeden alıntı

Rayjon32

Toz vs. olduğunu sanmıyorum. Ters olduğunu hiç düşünmüyorum Çünkü sağ gözümde hiç bi problem yok + Optikçide kız takmıştı o zamanda batma yapmıştı sol gözüm.

Asıl bozuk olan göz zaten sol. O yüzden lensi kabul mü etmiyor anlamıyorum. Gözüm yaşarıyor taktıktan sonra ( sol ) kirpik batıyormuş gibi oluyor. :(

Olmadı gözlük alıcam.

Hocam bi sıkıntı var gerçekten, gözlerin alışması zaman alır kesinlikle taktığınızda ilk gün alışırsınız, çıkardığınızda gözleriniz kupkuru olur(bende öyle). Şunu deneyin, gözleriniz açıkken kirpiklerinizin ucunu yukarı doğru parmağınızın ucuyla kaldırmayı deneyin çok hafif şekilde. Ardından kirpiklerin ucundan tutup göz kapağını çekin düzelmesini umut ediyorum :)

Ek Olarak:

Anil adlı üyeden alıntı

Rayjon32

Olmadı gözlük alıcam.

Hocam bi sıkıntı var gerçekten, gözlerin alışması zaman alır kesinlikle taktığınızda ilk gün alışırsınız, çıkardığınızda gözleriniz kupkuru olur(bende öyle). Şunu deneyin, gözleriniz açıkken kirpiklerinizin ucunu yukarı doğru parmağınızın ucuyla kaldırmayı deneyin çok hafif şekilde. Ardından kirpiklerin ucundan tutup göz kapağını çekin düzelmesini umut ediyorum :)
Anil

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al