Websiteprojectmm adlı üyeden alıntı

Hocam siteden tekil hit satın alma butonuna tıklayınca alan adı satın alma sayfasına yönlendiriyor.

Merhaba,
satın alma butonuna bastığınızda 3. seçenekten hit gönderilecek olan siteyi yazabilirsiniz veya skype'tan bize ulaşabilirsiniz oradan da yardımcı olabiliriz ( Skype: TurkHosting )

UNKEF adlı üyeden alıntı

Paketlerinizi inceliyorum önümüzdeki günlerde bir çalışma düşünüyorum. Çalışma mantığınızı google'den nasıl bulduğunu pm gönderebilir misiniz?(Proje değil, sadece organiklik için anlamak istiyorum)

Diğer bir sorum, 5000 aldığımda 4-5 anahtar kelime için sitede 40-50 saniye veya daha fazla durabilirler mi? 5000(+500) aldığımda bunu günlük 200 olarak yapabiliyor musunuz? Sizce haftada bin göndermek mi yoksa günlük söylediğim şekilde göndermek mi sağlıklı olur?

Teşekkürler


Merhaba, şöyle ki google algoritmalara göre zaten kelimelerin aranma hacimlerini ve sizin giriş oranlarınıza göre sıralamanızı yapıyor hal böyle olunca 200-300 hitlik bir siteyi bir anda tek günde 4000-5000 arttırmak riskli olabiliyor ama reklam almışsınız gibi tanıtım yapmışsınız gibi misal 300 hit net alan bir siteye günlük 350 - 500 hit arttırmakta herhangi bir sorun yok. Bir değil daha fazla anahtar kelime koymamızın da sebebi bu aynı zamanda diğer ticaret gerçekleştiren arkadaşlar gibi yabancı değil de sadece Türk lokasyon hit satmamızın sebebi de budur. Türk site Türk hit alacak ki daha çok işe yarasın.
Çalışma mantığını da özelden kısa bir özetle geçiyorum