-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Paketimizin üstünde bir download hızına sahip olabilir miyiz ? İnternette indirme hızı veya bağlantı hızını arttırmakla ilgili bir çok video ve yöntem dolaşmakta fakat paketimizin üstünde bir bağlantı hızına sahip olabilir miyiz gerçekten merak uyandırıcı bi soru sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler ? eğer hızınızı arttırdığınızı düşünüyorsanız hangi yöntemi kullandığınızı açıklar mısınız ?
https://goo.gl/Ns1z26 http://ortaksan.com
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Normal paket hızı üzerine arttırma yöntemi var mı bilmiyorum ama Superonline'in sevdiğim bir özelliği var. Ay içinde indirecek bütün dosyaları biriktir, ay sonunda 5TL'ye 24 saatliğine internet hızını 100mpbs'ye çıkar bütün indireceklerini indir. :)
VBMaSTeR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam, paketin üstüne çıkma diye birşey legal olarak yok. Çünkü sana gönderilen sinyal belli. Tek yapabileceğin şey sana gönderilen sinyalleri maksimum seviyede kullanabilmek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kakarotto adlı üyeden alıntı
Normal paket hızı üzerine arttırma yöntemi var mı bilmiyorum ama Superonline'in sevdiğim bir özelliği var. Ay içinde indirecek bütün dosyaları biriktir, ay sonunda 5TL'ye 24 saatliğine internet hızını 100mpbs'ye çıkar bütün indireceklerini indir. :)
Hocam superonlinenin bu özelliği çin geçecektim ama bizim bölgede altyapısı yokmuş bu 5 tl özelliğini tek seferlikmi kullanılıyor ayda 1 kez olarak yoksa sınırsızmı her 5 tl de 100mpbs oluyormu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kakarotto hocam 170 tl de az para değil ama :) benim aklımda indireceğim dosyaların linklerini biriktirip birde o download sitesinden preimum alıp taşınabilir hdd yi fullemekti ama sağolsun türkcelin altyapısı yokmuş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Altyapı yoksa Superonline pişmanlıktır ama hız az gelmesine rağmen TTNet'e oranla daha az sorun yaşadım.
Sinyalleri maksimum seviyede kullanabilmek için modem konumu da önemli. Modemle ilgili ayarlamaları yapınca maksimum performans alacağınızı düşünüyorum.
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Malesef hocam legal ile bu işlemi yapmanın bir yolu yoktur. Fake video ve anlatımlara itibar etmeyiniz. İllegal ile yapılabilir fakat buda bir suçtur ve hiç tavsiye etmem fakat her ne kadar illegal olarak yapılabilsede bunuda herkes bilmez çoğu imkansız sanır fakat gerçekten yapan kişi ve gruplar vardır ve bunların %98'ide hacker grubu yada üyelerinden oluşur.