Sayın Yöneticilerimiz;

sizin dışınızda ve sizin müdahale etmenize rağmen **************ların yeni taktik geliştirmesi dolayısıyla günden güne **************lık suçları artmaktadır.

Yönetimimizin tamamiyle bu konuda bir eksiği veya bir gözardı durumu yoktur.
Fakat bir ricam olacaktır.diğer arkadaşlarında buna destek vereceğini umut ediyorum.

Ticaret yapacak kişilerin ( Paypal bozumu olsun , Blog tanıtımı , Seo Tanıtımı , Paket Satışı vb.) Konu açmaları ilk etapta engellenerek firma ise firma bilgilerinin tamamiyle istenmesi , Bireysel yapılacaksa Kimlik , Ehliyet ve benzeri belgelerin tarafınızdan istenmesini dilerim. bu belgelerde yazı ile altına sadece teyit amaçlı kullanım için gönderilmektedir yazıp imzasını atabilir bu sayede başka hiçbir amaç için kullanılmayacaktır.

ve böylelikle izin verilebilecek kişilerin ticaret konusu açıp ticaretini yapmalarına olanak sağlayabiliriz. Bu konudada Öncü bir forum olarak diğer forumlarada örnek teşkil edebiliriz.

Gün geçtikçe **************lar taktik geliştirerek insanları mağdur etmektedirler. yeni taktikleri premium üyelik alarak sanki premium üyeliğin Ticaretini olumlu olacak şekilde düşünerek 30 TL ye premium uyelik alıp milleti 200 TL dolandırmaya başlamışlardır.

Siz değerli arkadaşlar insanlarla ticaret yaparken konularına bakın yazdıkları mesajlara bakın.kendileri hakkında araştırma yapın.**************lığa maruz kalmayın.bu şekilde devam ettikçe insanlar internet üzeri ticaretlerden soğuyarak hep bir korkak adım atmaktadırlar.

Nacizane görüşlerimi belirtmek istedim.