-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yalnız şöyle bir konu var facebook durup dururken kimseden kimlik bilgilerini istemez.
Uzun zamandır sosyal medya kullanıcısı olarak hiç bir zaman kimlik bilgilerimi facebook vb. mecralarda kayda geçirmedim. Onu geçtim facebook ve wmaracını bir tutmanız da ayrı bir ironi.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
aslında ödemelerde istek dahilinde üçüncü taraf olmalı, mesela ben bir ürün, hizmet, sayfa vs birşey alacam önce param forumda güvenli üçüncü tarafın havuzuna geçecek, ürün bana teslim edildikten sonra param karşı tarafa aktarılarabilir,
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Ben bu konu hakkında çok konuştum sadece bir tavsiye verebilirim,
WMAracı yönetiminin hemen Davetiye sistemine geçmesidir. Davetiye sistemine geçtiğinde bu olaylar minimum dereceye inerek, WMAracı zaten kaliteli bir platform. Bu kalitesini her geçen gün yeniliklerle göstermektedir. Kaliteyi min arttırmak için Kimlik onayı veya Davetiye sistemine geçmesi gerekiyor.
Üzülerek söylemeliyim ki; bu durum dahada çoğalacaktır.
Şuan bile firestorm123 adlı üyelik Ataberk Yalaza aittir. Ve şuan üyelik aşamasında.
Bu üyelik sadece telefonla onayladığı için Nonloser bakmıyorsa yüksek ihtimal kabul edilecektir.
İnsanlar 50 TL - 100 TL dolandırılıyor bu miktar senin benim için çok küçük olsada belkide bir üniversite öğrencisinin kira parasına 1 Aylık market alışverişine es değer konumda. Acıyorum, ne diyeyim şimdi konuşuyoruz bunları hep konuşuyoruz. Yönetimde eminim kendi arasında konuşuyordur, onlarda önlem için işlemler yapılıyordur. Benim günlük tespit edip banlattıgım tespit ettiğim üyelik 2-3 yönetimin tespit ettiği üyelik sayısını bilmiyorum bile. Durum ciddi..
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Benim sunacağım çözüm wmaracı üzerinde belli başlı güvenilir insanlar zaten mevcut.
Onları 3. kişi olarak kullanmanız olacak. Bu çok işe yarayan bir yöntem olacaktır.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
AdonisBG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
bir tane ombudsman seçelim o zaman ticaretlerde bu kişiyi etiketleyelim ve güvenli ödemede aracı olmasını isteyelim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.