lostyazilim
tr.link

WMaraci yönetiminden Acil istekdir.

53 Mesajlar 6.771 Okunma
lstbozum
tr.link

RosenCruz RosenCruz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Pazarlama ve iletişim uzmanı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 43 / 74
  • Ticaret 0, (%0)
Bu TC Kimlik istemeler falan da sıkıntılı durumlar. Yani WMAracı saldırı alsa, çaldırsa falan kendi başına bela. Fakat ticaret ilanı açmak için ne bileyim 6 aylık üyelik, en az 100 mesaj ve en azından bir Admin ile telefon üzerinden kimlik doğrulama yapılabilir belki. Cidden iki ucu pis bir deynek durumu.
Sardox

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Ben bir ara havuz sistemi önermiştim. Gönderilen para wmaraci hesabına gidecek(açıklaması yapılarak yatırılacak. Mesela, wordpress düzenleme işi unkef) işi yapan kişiye, iş verenden onaydan sonra gönderilecek. Anlaşmazlık durumunda incelenerek haklı olan yine hakkını alacak. Böylece herkes ticarete daha sıcak bakar.
SizinWeb

kişi bu mesajı beğendi.

TecnoLobi TecnoLobi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 943
  • Beğeniler 121 / 134
  • Ticaret 5, (%100)

AdonisBG adlı üyeden alıntı

TecnoLobi mümkün olduğunca yüzyüze yapılabilecek alışverişleri kim tercih eder sizce ? bakın hatırlatıyorum E-ticaret. internet ten ticaret anlamında. çok iyi bir php yazılımcı ankarada işveren istanbuldaysa nasıl yüzyüze ticaret yapabilecekler.

t tamam anliyorum ozaman forum ekibi nin yapabilecegi sey magazanin tezgahtari gibi moderatorler alsinlar yani demek iatedigim is sahibi mali tezgahtara verecek musteri gelip tezgahtardan alacak kisa ve ozu ortak givenilir adminler alinacak odeme admine hizmet admine teslim edilecek yapilabilecek olan bu bence
Yani kimlik sisteminde katilmiyorum ama demek istediginize katiliyorum

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al