Aynı talepler birçok defa dile getirildi. Daha önce defalarca aynı konular üzerine beyin fırtınası yapıldı. fakat birçoğu uygulanabilirlikten uzak malesef.

Davetiye sistemi hiçbir **************lığa engel olmayacağı gibi farklı bir faydası da yok. Sadece gerçekten üye olmak isteyen birçok kişiye engel konmuş olur.

TC kimlik onayıyla üyeliğin pratikte pek bir yararı yok. Zira gönderilen kimlik fotokopisinin gerçekten üyeye ait olduğundan emin olamayız. İleride üyelerden elinde kimliğini tutarak çekecekleri fotoğrafları göndermelerini isteyebiliriz. Bu da tercihe bağlı olur. Fakat dediğim gibi bu da kesin bir çözüm değil. Yine de şüpheli görülen birçok üyeden kimlik fotokopisi talep ediyoruz.

Güvenli ödeme/havuz sistemi teoride harika görünse de; pratikte uygulama oldukça güç. Böyle bir uygulamada %25-30 gibi komisyon alınması gerekecek. Birçok kişiye bu oranlar çok yüksek gelecektir. Diğer yandan alışverişi yapılan ürünlerin tamamına yakınının "sanal" olması sebebiyle anlaşmazlık durumlarında çözüme ulaşmak çok zor.