[B]Android Uygulamalarınız için Oynama Satışlarımız Başlamıştır %100 Takip ve Gerçek Kullanıcı.[/B]





Android oyunlarınızı yeni geliştirdiğimiz sistem sayesinde kullanıcılarımızın istediğimiz periyotta ve istediğimiz süre boyunca oynamalarını sağlayabiliyoruz. Yaptığımız çalışmalarda reklam gelirlerinde ve analitik verilerinde olumlu değişimler gözlemledik. Sizde çalışma esnasında Google Analitik üzerinden yapılan çalışmayı anlık olarak gözlemleyebilir ve takip edebilirsiniz. Kullanıcıların tamamı gerçektir ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerine yayılmış olup her biri farklı cihaz ve ip'ler üzerinden giriş yapmaktadır. Şimdi sizinde test edebilmeniz için 25 TL den başlayan fiyatlar ile hizmetinizde..

Sıralama Neden Önemlidir?
-Google Play uygulama marketinde kendi kategorinizde sıralamanızı yükselttiğiniz zaman uygulamanız daha büyük kitlelere ulaşacaktır.
Günümüzde oldukça maliyetli olan mobil uygulama reklamlarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bu çalışma sayesinde yüksek sıralarda organik indirmeler sayesinde hem sıralamanızı koruyabilirsiniz.
Hemde kullanıcıların olumlu geri dönüşü sayesinde sıralamanızı daha da yükseltebilirsiniz.

Biz Kimiz?
-Google Play ve App Store'da bulunan uygulamalar için sıralama optimizasyonu hizmeti veren bir proje üzerine çalışıyoruz.
Günümüzde hızla gelişen teknolojiye paralel olarak büyüyen ihtiyaçlardan biri olan mobil seo adına çözüm üretmek amacı ile harekete geçtik,
bu misyonda yayın hayatımıza devam ederken vizyon olarakta mobil seo için farklı çözümler üretebilmek için çalışıyoruz.

Karşılıklı kazanç ortaklığı sistemi ile çalışan şuan ki sistemimizde tamamı gerçek kullanıcılardan oluşan üyelerimiz tarafından para karşılığında aldığımız hizmeti siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

Not: Sipariş sonrasında size verebileceğimiz bir panel üzerinden uygulamanıza yapılan tüm indirmeleri ve oynamaları yıldızları anlık olarak takip edebilirsiniz.

Not1: İndirme ve Oynama Paketlerini makul olma şartlarıyla günlere bölebiliriz.

Not2: Güne göre indirme sayısı artmamaktadır. Paketlerde yazan indirme sayıları geçerlidir.

İOS Yorum Hizmetimiz için : http://www.***.net/android-amp-ios-uygulama-gelistirme/1503916-app-store-yorum-ve-yildiz-hizmeti-100-gercek-kullanici.html

Android İndirme , 5 Yıldız ve Yorum Hizmetimiz İçin : http://www.***.net/android-amp-ios-uygulama-gelistirme/1482802-google-play-indirme-ve-yorum-hizmeti-appreklam.html

Reklam veren panelimiz aktif olmuştur. Uygulamalarınızı panel üzerinden ekleyebilir online ödeme yapabilirsiniz.

http://appreklam.net/kayit.php
http://appreklam.net/reklamveren

skype: batuhansaygili@hotmail.com.tr & serdar-gursoy@windowslive.com
mail: info@appreklam.net
http://appreklam.net
https://www.facebook.com/appreklam



100% Türk Kullanıcı

Oynama Paketlerimiz





Rapor Sayfamız