Kimisi demiş ki neden aracı kullanıyorsunuz, kimisi demiş ki neden taşeron kullanıyorsunuz.
Kimse bir anda veri merkezi açamıyor ki, önemli olan da açmak değil zaten. Bilgi birikim önemli olan her zaman her sektörde olduğu gibi..
Burada kesinlikle guzel.net.tr 'yi savunmuyorum. Gerçek olan guzel.net.tr 'den hizmet aldığımdır, hiç bir şikayetimin olmamasıdır. İsterse hosting alsın bana hesap açsın, bana verdiği hizmette uptime oranı, hızlılığı, verilerimin güvenliğini sağladıktan sonra ekstra olarak açtığım destek bildirimlerine kekelemeden kısa sürede cevap veren birileri varsa büyüklüğü önemli değildir.

Turhost firması ile çalışmadım, onun için bir öneride bulunmayacağım.
Netinternet'ten al diyen arkadaşlara söylemek istediğim ise Netinternet başlarken "Küçük reseller paketleri ile başlayan serüvenimiz" diye bahsederken ve bunu saklamayan "Netinternet Verimerkezi bünyesinde kendimize ait sanal veri merkezimiz ile Türkiye lokasyonlu hizmetlerimizi sağlıyoruz. Network içinde kendimize ait HP marka Switch’ler ve Lantronix KVM Over IP cihazları kullanıyoruz." sitesinde belirten guzel.net.tr

Hosting firmaları ile ilgili şikayetleri hepimiz biliriz. İşini bilmeyen firma sahipleri, verileri uçan kişiler, gerekli desteği alamayan kullanıcılarla doludur.
İşini iyi yapan ve yaptığı işin gerçekten ehli olan insanların yanında olalım. Onlarda büyüsünler kendi veri merkezlerini açsınlar ki daha kaliteli hizmet alalım.

Canınızı sıktım ise affola.