Site adresi : makalebu . com
Site için istenen fiyat : 750 tl (pazarlık payı var)
Sitenin aylık getirisi : Aktif olduğu dönemde aylık 600-700 tl arası geliri vardı, sisteme kayıtlı 160 müşteri var. 2 aydır sisteme makale eklenmediğinden geliri yok.Yazılım özel olarak yaptırıldı.
Sitenin açılış tarihi : 7 ay
Kategorisi : Hazır Makale Satış Sistemi
Günlük - Aylık Hit : -
Ziyaretçi kaynağı : %70 *** vb forumlar
Domainin yaşı : 7 ay
Hosting dahil midir : Resellerda, 1 ay idare edilir.
Banlı olduğu sponsor : Yok
Banlı olduğu arama motoru : Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışta devredilecek mi : Özel yazılım, sınırsız lisans devredilecek.
Yazılım lisans sonlanma zamanı : Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Yok.
Site hakkında açıklamalar:
Sitenin yazılımının fiyatının çok altında bir fiyata satıyorum, özel olarak yazdırmak isterseniz bu fiyata yazmayacaklardır.
Sistemde sadece hazır makale satışı yaptığım için gelir 650-700 bandındaydı, sipariş alınırsa eğer gelir artacaktır. Sipariş vermek isteyenler oldu fakat yazarları sıkmamak adına hiç sipariş almadım. Şuanda sistemde 162 adet müşteri kayıtlıdır. Sadece ytpara ve *** tanıtımdan gelen üyelerdir.
Sistemde 30 dan fazla yazar başvurusu var, isterseniz bu yazarlarada kayıtlı bilgilerinden dönüş yaparak, çalışmaya başlayabilirsiniz.
Sitenin admin panelinden herşey kolaylıkla yönetilebiliyor.
Sistemde birkaç müşterinin hesabında kredisi bulunmaktadır bu krediler kesinlikle silinmeyecek. (Zaten fiyatıda ona göre yazdım)
Not: Sormak istediğiniz başka birşey olursa pmden veya konu altından yazabilirsiniz. İlgilenen arkadaşlara yönetim panelinide teamden gösterebilirim.
Ek Olarak: Güncel.