-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
ozaman kendi işinizi yapın orda çalışmayın.Orası zaten oturmamış ve siz yerleştiricekseniz onlar size 3 bin vericekse sizi 9 binlik çalıştırcaklar ve 3 ay sonra bütün işi aslında siz yaptığınızı anlıcaksınız.yanınıza eleman verseler bile ona işi siz yaptırtıcaksınız.Hiç iş alamıyorsanız olabilir ama zaten iş yapıyorsanız gereksz başkasının altında çalışmak
joduska
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
3D CG Artist
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam benim tavsiyem ne kadar doğru olur bu cümle bilmiyorum ama biraz bencillik gibi bir durum var, örnek olarak 1 sene çalışıp (süresi size kalmış) elinize belirli miktar bir para geçirebilirsiniz. 1 sene farzedersek 36,000 TL para ediyor. Burada çalışıp o parayı ele aldıktan sonra ve sabırlı bir insansanız biriktirirseniz, 1 sene sonra işten ayrıldığınızda o parayla freelance olarak çok güzel işler yapabilirsiniz. Bir de parayı katlamayı biliyorsanız tadından yenmez, hiç bir şey yapmasanız 2000 TL'den 2-3 tane çalışan bulup yine hızlı bir çalışma ile paranızı döndürebilirsiniz.
Not: Ben hem çalışıyorum, akşamlarıda yapabildiğim (genellikle 3d) işleride akşam işten geldiğimde yapıyorum, 7/24ün tam anlamı :D
Demek istediğim orada çalışıp akşamlarıda freelance olarak devam ederek 3000 olan maaşınızı 5-6lara çıkarabilirsiniz.
Tabi herşey sabır
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bence her zaman serbest çalışmak güzeldir.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.