SizinWeb Merhaba açıklama ilgili satışta belirtilmiştir.Online gözüktüğünüz platformda PM'den mesaj atılmasına rağmen dönüş yapmadınız.. Bahadir32 gece 1.30 da dönmesine rağmen satışı onaylamadım.Ben nasıl ki dakikasında satışı durdurup ihale kimde kaçparaya kaldıysa teslimi için özen gösteriyorsam.Aynı hassasiyeti alıcılardanda bekliyorum.O yüzden teklife tekrardan girerek güveninizi ortaya koymanızı rica ediyorum.Tşk..Hayırlı Satışlar

skopjebr adlı üyeden alıntı

Çok güzel domainlerle birazdan görüşürüz...

Ek Olarak:

Ek Olarak: gvhl.org teklifine dönüş 23:45'e kadar beklenecek.Dönüş olmaz ise bir önceki teklif veren kişiye bilgi geçilecek (23:55 son) her iki kullanıcıdan dönüş olmaz ise 15 dk'lık teklif başlayacak teklif olmaz ise diğer günlere aktarılacaktır... Bahadir32 SizinWeb webmaestro3

Ek Olarak: SizinWeb 5 TL teklif ile 23:55 ' e kadar devam...

Ek Olarak: webmaestro3 Son Dakika golü mü yine:)

Ek Olarak: gvhl.org alan adı 5TL 'ye SizinWeb 'e satılmıştır..Hayırlı Olsun Arkadaşım...

Ek Olarak: gvhl.org pm'den ulaşılamamıştır,satış iptal... 15 dk'lık açıkarttırmaya çıkarımıştır,teklif olmazsa ilerleyen günlerde ihale edilecektir...

Ek Olarak: gvhl.org alanadı satışı iptal edişmiştir, diğer günlere bırakılmıştır...