indirimkuponu adlı üyeden alıntı

Hocam nasıl oldu da domaini verdiniz? Adam hesabınıza para mı yatırdı? Ne yaptı size uluslararası geçerliliği olan bir belge mi imzalattı? Yazdılarınız cidden Türkiye'de olur cinsten. Siteniz gayet güzeldi sonra ne oldu da gidip domaini adama aktardınız scripti tamam dosyalara bakalım dedi kopyaladı da domain ve facebook sayfasını aktarmış olmanız özellikle ismi cismi belli olmayan bir kişiye çok ilgiç cidden. Geçmiş olsun!

Daha açık bir dille anlatmam gerekirse. Bu şahıs bana ulaşarak maddi olarak gücünün olduğunu ve ortak olmak istediğini söyledi. Hali ile bazı güvenceler olması gerektiğini konuştuk. Ben ondan teminat olarak 3100 TL aldım ama öncesinde güvensin diye domaini onun hesabına aktardım. Sonrasında ise 1100 $ gönderdi 2 parca. ve sistemin yedeğini verdim. Herşey normaldi. Taki dün ben ne yapıyoruz diye sorduğumda tavırları ve konuşması değişmişti. En başta maddi olarak tüm imkanları sunacağını söyleyen adam, bu sefer şirketi kurmamı yoksa maddi yardım etmeyeceğini söyledi. Zaten maddi olarak kendisi yardım edecekti ki şirketi kuralım ama iste domain adamda sistemin yedeğini aldı. İşler değişti. Ama o sistemi benden başka kimse çalıştıramaz. Aklınca beni kandırmaya çalıştı ama rüyasında görür. Godaddy ye gerekli belgeleri gönderdim bugün yarın domain geri gelir. Facebook sayfasıda önemli değil. Asıl uzantı sayfası o değildi Allah'tan eski domainin uzantısıydı. Alsın tepe tepe kullansın.