skopjebr hocam bu yaptıgınız haksızlık. Benim gibi bazı şahıslar 2-3 araç kullanıyor olabilir. Benim facebook, forum hesaplarım, emaillerim ve hatta ki skype m bile en az 3-4 yerde açık olarak gözükebilir. Birisini kapatsam daha orada online olarak gözükeceğimdir. Sonra siz şahısdan online olduğu halde 15 dk içinde geri dönmesini de bekleyemezsiniz. Mesela mide bulantısı ishal geçiriyordur bilgisayar veya telefonunu açık bırakıp gitmiştir. Madem hızlı dönüş yapılmasını istiyorsunuz yarım saat 15 dk içinde geri dönüş olmazsa uzayacaktır ya da satıp satmama kararı bendedir gibi açıklamalar yazmanız gerekiyor. Oradaki özel notlar bunun için vardır. ihaleyi bu kadar süre uzatıldı ya da yeni bi satış gerçekleştiriyim gibi şeyler konuda belirtilmediği sürece yanlıştır.
SizinWeb arkadaşla birçok ticaretim oldu, bazen aynı dk içinde dönüş yaptığı da oldu bazen ertesi gün döndüğü de. ama hiçbir şekilde aksama yaşamadım.
Bizde ticaret yapıyoruz domain çok aldım verdim ama konuya girip açıklamaları okuyorum ona göre fiyat veriyorum. ki herkes böyle yapar. Açıklamada belirtmemişsin ve tekrar satışa çıkarman yanlıştır arkadaşım.