fruzgar adlı üyeden alıntı

Zaten bu tarz durumlarda bilerek müsamaa gösterir gibi yaparlar. Borcu biriktirirler biriktirirler ve en sonunda muhtemelen bi faiz oranıyla size mislini geri yansıtırlar. Bunlar hep pazarlama bel bükmesi dikkat edin derim her şey kayıt altında tutulur 20 yıl sonra çıkagelir donunuza kadar alırlar.


Hiçbirşey yapamazlar hocam , bu kadar abartmayın.
Öncelikle bu borcu ödetmeleri için TR 'de mükellef olmaları gerekirki bana bu borcu faturalandırıp icraya verebilsin, ancak mükellef olmadıgı için böyle bir işlemde yapmaz.

Bu tür durumlar digitalocean 'ın basına cok geldi artık ödemeyenler v.s v.s artık ciddi manada kısıtlamlar getirdi hesap onayları getirdi büsürü şey getirdi ,bir halt yiyemeyeceklerini kendileride biliyor sizin dediğiniz gibi olsa açar herkese verir kafasına göre dalgasına bakar orası ayrı konu.

Ama hiçbir şekilde mükellef olmadan fatura kesilmeden borclu olarak icra takibine verilemez.
Kaldıki verildi diyelim, mükellef bunlar bilgimiz yoktu verdiler, actıkları icra takibine adliyeden itirazı basar bitiririm zira fatura nushası için kullanabileckleri " TC KIMLIK " veyahut diğer kalemler bile mevcut olmamakla beraber kayıt olurken NİCKNAME kullanıyoruz.

Bu firma es kaza 600 tl 'mi yedi ama ona ortalama 50 hesaba yakın farklı nicknameler ile 100 k + $ zarara ugramıştır , ceksin cenemesini , bir metod buldum aynı metodu arkadaşlarada verdim her ay adam başı 1 k $ min koyuyorlar digital 'e :D sürekli hesap banlıyorlar 1 ay sonrasında ama nafile ,buldugum metod patlamadı halen.