şimdi natro gibi bir firmanın local olarak 1 tek yerden hizmet vermesi ne kadar dogru ? yada bilmiyorsam yanlış konusuyorsam duzeltin. natro gibi bir firma farklı 3 lokasyonda veri merkezi kurupta 1 merkezindeki sıkıntıda diger merkezlerine overload yapamıyormu ? bu kadarmı acizler ?
Natro veya diğer firmalar. Türk firmalarımız için bahsediyorum baştan kaybediyorlar.zamanının Türkticareti gibi sadece para gelsin mantığına baktıkları sürece çok kayıp yaşarlar
Natro veya diğer firmalar. Türk firmalarımız için bahsediyorum baştan kaybediyorlar.zamanının Türkticareti gibi sadece para gelsin mantığına baktıkları sürece çok kayıp yaşarlar
Ben yorum yapayım dedim hocam kusura bakmayın yanlış anlamayın kesinlikle lakin her veri merkezi kurulumu 1 milyon TL (en düşük) maliyet çıkardığı için ve bu lokasyonları birbirine bağlamaya çalışılırsa maliyet dahada artacağından yapılmamakta zaten şuan bu fiyatlardan memnun değil vatandaş bu dediğiniz yapılırsa 2-3 katı artacağı için kazanç sağlanmaz haliyle kurulmaz :)