Herkese merhaba oncelikle bu arkadasla is yapacaklara burdan sesleniyorum 40 kere dusunun ve kendinizi saglama almadan kesinlikle is yapmayin arkadas sahtekar yalancinin tekidir sahitlerimiz burda simdi gelelim arkadasin sahtekarliklarina arkadasla bastan konustuk sonradan kivirdikca kivirdi akli sira beni dolandiracak benimle is yapan herkes bilirki kimsenin kurus emegi hakki gecmemistir ama arkadas turkiyede kac mahkemesi var kac tane borc mahkemesine cikiyor haddi hesabi yoktur sanirim neyse gelelim konuya iyilik yaptik nankorluk yapti akli sira birilerini dolandiracagini zannediyor akli sira buraya gelmis masum rolleri yapiyor arkadasla konustugumuzda sirket kuralim dedik baktik 8 bin tl masraf dedi bi arastiralim sirket kurulana kadar ortak bir sunucuda domainide ayni yerde ikimizin ortak erisebilecegi firmada kuralim dedik ilk once OK dedi ve hatta wmaracida uye olan Firma yetkilisi yasin beyle ortak whatsapp konusmamiz olmustur kendiside buradadir ancak arkadas demistirki Ben turk firmalarina guvenmiyorum domain sende kalsin sunucuyu fransa location alalim dedi bende ok dedim birincisi arkadasa bin kusur dolar gonderdim 250 dolari abi borc mahkemesine ciktim odeme yapcam dedi ok kardesim dedim magduriyetini giderdim gonderdigin paradan sunucu alcam dedi sunucu alinmadi benden aldigi parayla kiz arkadasiyla keyfi alem yapmistir hatta whatsapptaki msjlarima 3 gun dogru duzgun cvp vermemis otobuste kiz arkadasiyla kahkahali resmini whatsapptan atmis 2 gun sonrada kiz arkadasim is kazasi gecirdi yanina geldim hikayeleri uydurmustur tabi bende yedim :) gonderdigi resmi unutmus olacakki yalanlari yutturamadi herneyse ftp sifrelerini verecegini soyleyip dosyalari yedekleyelim dedigimde 3 gun hikayeler uydurup yok sifreler random yok yanimda dgl hikayeleri uydurmustur neyse yedekleri gonderdikten 1 gun sonraki konusmamizda arkadasin surekli para istemeleri sahtekarligini zaten ortaya koyuyor benim iyi niyetimi her defasinda suistimal etmistir sunucu alinmadi arkadas sirket kurulumu icin daha arastirma bile yapamamis 8 bin kilometre uzaktan Ben basit sirket kurulumunu soyledim arastircam dedi 1 hafta gidis o gidis :) arkadas ilk konustugumuzda 10 aydir calismiyorum sirf bu yazilimla ugrasiyorum demis bikacgun sonra isteyim abi patron ukraynada oldugu icin maaslari alamadik mahkemeye cikicam borcumu odeyemiyorum 250 dolar gonder demis 200 dolar destek oldum :) arkadasla en son konusmamizda sanki karsisinda cocuk kandiriyor gibi konusmalar yalanlar hikayeler anlatmistir gonderdigim parayla zevkinin pesine dusmus benim icin kiz arkadasim daha onemli demistir benim icin once is gelir Sen daha ticaret ahlakini ogrenememisin aklin sira milleti kandircaksin yemezler :)

Ek Olarak: Herkese merhaba oncelikle bu arkadasla is yapacaklara burdan sesleniyorum 40 kere dusunun ve kendinizi saglama almadan kesinlikle is yapmayin arkadas sahtekar yalancinin tekidir sahitlerimiz burda simdi gelelim arkadasin sahtekarliklarina arkadasla bastan konustuk sonradan kivirdikca kivirdi akli sira beni dolandiracak benimle is yapan herkes bilirki kimsenin kurus emegi hakki gecmemistir ama arkadas turkiyede kac mahkemesi var kac tane borc mahkemesine cikiyor haddi hesabi yoktur sanirim neyse gelelim konuya iyilik yaptik nankorluk yapti akli sira birilerini dolandiracagini zannediyor akli sira buraya gelmis masum rolleri yapiyor arkadasla konustugumuzda sirket kuralim dedik baktik 8 bin tl masraf dedi bi arastiralim sirket kurulana kadar ortak bir sunucuda domainide ayni yerde ikimizin ortak erisebilecegi firmada kuralim dedik ilk once OK dedi ve hatta wmaracida uye olan Firma yetkilisi yasin beyle ortak whatsapp konusmamiz olmustur kendiside buradadir ancak arkadas demistirki Ben turk firmalarina guvenmiyorum domain sende kalsin sunucuyu fransa location alalim dedi bende ok dedim birincisi arkadasa bin kusur dolar gonderdim 250 dolari abi borc mahkemesine ciktim odeme yapcam dedi ok kardesim dedim magduriyetini giderdim gonderdigin paradan sunucu alcam dedi sunucu alinmadi benden aldigi parayla kiz arkadasiyla keyfi alem yapmistir hatta whatsapptaki msjlarima 3 gun dogru duzgun cvp vermemis otobuste kiz arkadasiyla kahkahali resmini whatsapptan atmis 2 gun sonrada kiz arkadasim is kazasi gecirdi yanina geldim hikayeleri uydurmustur tabi bende yedim :) gonderdigi resmi unutmus olacakki yalanlari yutturamadi herneyse ftp sifrelerini verecegini soyleyip dosyalari yedekleyelim dedigimde 3 gun hikayeler uydurup yok sifreler random yok yanimda dgl hikayeleri uydurmustur neyse yedekleri gonderdikten 1 gun sonraki konusmamizda arkadasin surekli para istemeleri sahtekarligini zaten ortaya koyuyor benim iyi niyetimi her defasinda suistimal etmistir sunucu alinmadi arkadas sirket kurulumu icin daha arastirma bile yapamamis 8 bin kilometre uzaktan Ben basit sirket kurulumunu soyledim arastircam dedi 1 hafta gidis o gidis :) arkadas ilk konustugumuzda 10 aydir calismiyorum sirf bu yazilimla ugrasiyorum demis bikacgun sonra isteyim abi patron ukraynada oldugu icin maaslari alamadik mahkemeye cikicam borcumu odeyemiyorum 250 dolar gonder demis 200 dolar destek oldum :) arkadasla en son konusmamizda sanki karsisinda cocuk kandiriyor gibi konusmalar yalanlar hikayeler anlatmistir gonderdigim parayla zevkinin pesine dusmus benim icin kiz arkadasim daha onemli demistir benim icin once is gelir Sen daha ticaret ahlakini ogrenememisin aklin sira milleti kandircaksin yemezler :)

Ek Olarak: 60 bin tl butcem var demedim hayatin yalan olmus :) ilk actigin basliktada yazim halen duruyor muhtemelen 60 bin civari harcama yapmak gerekiyor dedim :) hicbirzaman 60 bin liram var demedim dahada fazlasi var cok sukur onda sorun yok yokta sorun sende sokaga sacacak paramiz yok senin gibi sahtekarlarin hikayelerine aldanip yolunacak kaz degiliz kardesim ;) yalanlarin kisa surede ardi sira geldi hikayelerini kendine sakla para verdim sana aklin sira kurnazlik yapacaksin godady istedigin kadar bekle bekleyecegini :) transferi yapan sensin parasini odedim ;) belgem var gecelim bunu hikayelerini kendine sakla 2 gram aklinla carpacak baska birini bul Ben yanlis adresim ticaret ahlakini bilmez utanmadan baslik acarsin :) seni kurnaz seni ha yapamazsin edemezsine gelince gel yarin denemelik bi acalim caljstirabiliyormuyuz calistiramiyormuyuz gorelim godadyede selamimi soyle parasini iade edersin domaini alirsin :)