zyx adlı üyeden alıntı

Katılım sağlayabilirim. Güzel bir düşünce


Dönüş yapıldı..

MelihAtasever adlı üyeden alıntı

narinhosting bende memnun oldum tekrar hocam , müsait olursanız veya ben olunca pm atayım güzel işler yapabiliriz diye düşnüyorum. Tekrar iyi akşamlar görüşmek üzere :)


Dönüş yapıldı..

sorueki adlı üyeden alıntı

İlla bir yerde buluşulmasına gerek var mı? İşimiz ne? Teknoloji değil mi? İnternet üzerinden çok rahat görüşme yapılabilir. Bu veya başka bir başlık altından ya da skype'da bir grup olarak görüşebiliriz. Yüz yüze görüşülecek konular veya arkadaşlar olduğunda onlar buluşma yapabilir. ***'da başlangıç olarak böyle bir yol seçilmediği için buluşmalar ileriye gitmemiş olabilir. Hele ki, zamanımızda akraba ziyaretlerine bile gidemez iken, teknolojinin sunduğu nimetlerden faydalanmadan olmaz. (Ben zaten İzmir'de değilim ama emekliliğe 7 yıl kaldı Allah'ın izniyle)

Mesela ben bir defa Vikipedi'nin konferansına katıldım. Ayrıca şu anda ayda veya iki ayda bir de olsa, WTKGT üzerinden skype konuşmalarına katılıyorum. Katılım az bile olsa, sonuçta ortaya bir şeyler dökebiliyoruz.

Düşünün bence.

skype: bilgive


Hocam bir şehir içinde birbirlerinin yardımına koşabilecek insanlar tercih edilmeli bence.En azından bir alo dediğimizde yanımızda olabilecek birbirine yardım edebilecek kişiler gerekebilir.Asıl yardımlaşma ve dayanışma teknolojinin nimetleri dışında yanyana birbirine destek olarakta olabilir.