-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazilim
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Gökhan Elma, Tek kelime ile hayatın hikaye senin. Ulan üçkağıtcı kendi ağzınla Türkiye de dolandırmadık banka bırakmadım diye sen değilmisin. Aklın hep kurnazlıklara yalanlara çalışıyor. Facebook reklamı verdim dedin senin yalancı olduğunu o gün anladım. Bana gönderdiğin parada zaten sistemi alabilmen içindi. Çünkü biliyorsun 4 bin liraya bu sistemi sana yazacak yazılımcı varsa açlıktan nefesi kokuyordur. Ben sana karsı herseyde dürüst oldum. ve demişsin kız arkadası ile resim attı. Sen kimsin ki ben sana resim atacağım. Üçkağıt ustası seni. Sistemide dağıtıyormussun :) Umrumda değil. Çalıştıra bilen varsa hayrını görsün helal olsun ama imkansız :) Türkiye dışına çıkmıssın ya aynı orda ki ingilizlere donmüşsün. Karaterin yok olmuş. 20 günde yazacak yazılımcı varsa gelsin elini öpeyim. Atma şakir. Benim 2 gram aklım en azından dürüstlüğüne çalışıyor. Senin gibi insanların emeklerini çalmaya değil. Ama sende haklısın vurduğun kadarı yanına kar kalır nede olsa Türkiye'de yasamıyorsun ulaşılmasıda zor sana. Dediğin gibi Paran olsa Türkiye'de ki banka kredi borçlarını ödersin. At yalanı seveyim inananı işine bak. Tehditte ediyorsun ya gelmezsen adam değilsin. Zaten yürek olsa sende tehditin bile adam gibi olur. Yanıma adam gönderecekmiş. Vay kabadayı seni vay...