Öncelikle "Sosyal ağ" kelimesini gördüğünüzde muhtemel itibari ile aklınızda istemsizce oluşan ön yargılar oldu. Hadi gelin şimdi onları hep beraber yıkalım ne dersiniz ?

BeniDuy instagram vari bir yapıya sahip tamamen sıfırdan geliştirilmekte olan henüz alpha aşamasında bir proje aslında. Hemen hemen bir aydır üzerinde gece gündüz çalışmaktayım hala çok fazla eksiği olmasına karşın deneme amacıyla yayınlamak istedim.. Peki BeniDuy ne yapıyor ? diğerlerinden farkı ne ?

işte o muhteşem artık klasikleşmiş sorular ve onlara verebileceğimiz onlarca gerçeği yansıtmayan sahte cümle. şaka bir yana biz o klasik "Türk yapımı çünkü taammı ondan üye olcanız ehuehue" cevabını verecek kadar saçma insanlar değiliz.
Biz bir sosyal ağın en önemli özelliğinin yazılım,tasarım veyahut fikri olmadığını biliyoruz! Bu büyük bir gerçek.. Bir sosyal ağın en muhteşem ve diğerlerinden özel kılan özelliği içinde bulundurduğu kitledir. Bu bir gerçek! İsterseniz gelmiş geçmiş en hızlı en manyak şeyi bulun eğer onu kullanan kimse yoksa o proje bir hiçtir ve doğal olarak biz bunun bilincindeyiz. İşte bu yüzden sistem içine ekleyeceğimiz her şey kullanıcılarımızın rahatlığı için hadi bunu biraz açıklayalım >

BeniDuy'un tasarımını düzenlerken en çok şunu düşündük,bol bol sayfa buna tekabülen bol bol sayfa geçişi olmasın kullanıcı çoğu işlemi aynı sayfa içinde gerçekleştirebilirsin dedik,dedik ki her ne kadar feysbuk kadar olmasa da azıcık ucundan hızlı olsun istedik dedik ki bizim kullanıcılarımız birer altındır onların bilgileri hazinedir biz bu bilgileri almayalım onlara kalsın dedik ve sizi gerçekten tanımak istemedik! Evet sizi tanımak değil sizin içinizde yatan o şairi,o bestekarı o çılgın sanatçıyı tanımak istiyoruz biz. Her şey sizin için diyen bir siteye ilk defa güvenmenizi istiyoruz çünkü bunu olabildiğince içtenlikle söylüyoruz..


Son olarak


biliyoruz ki sen özgür ruhlu bir bireysin ancak unutma sen tek değilsin senin gibi sanatçı ruhlu insanlarla tanışmaya ne dersin ? Yalnızca güzide sokaklarımızın güzide söz ustaları için..


BeniDuy
Facebook sayfası