netbozum
tr.link

Sitem google ban yedi galiba acil bilgi lütfen

22 Mesajlar 5.504 Okunma
acebozum
tr.link

isaistanbul isaistanbul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek laleli dış ticaret mağazalar müdürü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 46
  • Beğeniler 15 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
yazan herkese tesekkür ederim ama çözüm sorunla birlikte geliyor site ismi güzel oldugu için planlarımız vardı söyle bir durum olustu...
Sorun google yenı yapay zekası arkadasımızın dediği gibi çok abarttı ama çözüm de google düzenle getir robot olarak değil insan olarak kontrol edecegini söylüyor bu arada bu olayı arastırıken sunu kesfettim ilerde lazım olur diye mutlaka kulak asın kesin çözüm ben deneyecegi yaklasık 1 hafta sonra belli olacak ...
1 SİTE İÇERİĞİNİ BAŞKA SİTEYE TASICAGIM TAMAMEN
2 YENİ O BİR SERVER A GECECEĞİM..
3 TEMA,ANAHTAR KELİME,YAZI TAM OLARAK GOOGLE İSTEDİĞİ SEKİLDE YAPACAGIM
ÖRNEK ÖNCE RESİM SONRA VİDEO SONRA YAZI...
4 KENDİME AİT DAHA ÖNCE GOOGLE HİÇ GÖRÜLMEMİŞ RESİM VE BANNERLAR VE LOGOLARI SOSYAL MEDYADAN GOOGLE İNDEXLETECEĞİM...
5 ÜST KAGETORİS SADECE 5 ADET SAYFA ORTALAMA 20 YENİ MAKALE ÖZGÜN İÇERİKLİ ve ORTALAMA 20 50 ARASI YENİ RESİM VE BU RESİMLERDEN OLUŞAN YOU TUBE EKLENMİŞ RESİM SLAYT VİDEOSU ....
6 GOOGLE YENİDEN DEĞENLENDİRME İÇİN İSTEK GÖNDERECEĞİM VE AYNI GÜN GOOGLE REKLAMI VERECEĞİM GOOGLE FORUMDAN GELEN ORTALAMA ACIKLMAYI SİZE SUNDUM İNŞALLAH BU ŞEKİL İ TAM OLARAK UYGULYACAGIM EĞER BAN KALKARSA BELKİ BAŞKA ARKADAŞLARMIZA DA YARDIM EDER YAZAN OKUYAN YORUM YAPAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN KİMSENİN BASINA UMARIM BU ŞEKİLDE BİR SEY GELMEZ
SAYGILARLA WMARACI ARKADAŞLARIM İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER ...

Ek Olarak: Sitemizwww.modamaysa.com google TAM SPAM ban ı yemişti ve suan ban kalktı emeği gecen herkese tesekkürler allah herkesten razı olsun
saygılarla

googleasistan
reklam

izmirdavetiye izmirdavetiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad I** B**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 9, (%100)