Yazmayım dedim ama yine de duramadım. 1.si aylık 450 tl teklif etmemişsiniz. sorueki arkadaşımız bir matematiksel değer ile sizin talebinizi analiz etmiş. Arkadaşı tanımam ancak gayet güzel bir yorum yapmış. Kendisini kutluyorum soru işareti ile bir çok soru sormuş ancak siz o sorulara cevap vermemişsiniz.
2.si makale yazımı ile ilgili istediğiniz fiyatı verebilirsiniz. Bu sizin takdiriniz. Ancak sitedeki makale başlıklarını inceleseydiniz size bu fiyata makale yazanın çıkmayacağını da çok açık bir şekilde anlayabilirdiniz.
3.sü size belki bu şartlarda makale yazarım diye gelenler olacaktır. Ancak o kişinin makale dediğinin sizin ve ya herhangi bir makale alıcısının adını başka birşey koyduğunu anlayacaktınız. Bu tabiki uzun bir süreyi alır bu durumda da ucuz etin yahnisi vecizesini test etmiş olurdunuz.
4.sü arkadaşa verdiğiniz yanıtta her ay standart bir gelirin zor olduğunu yazmışsınız. ben arkadaşlarım ile birlikte 9 yıldır yazıyoruz. Henüz işimiz sona ermedi. Acaba neden ??
5.si burada sizin konunuzu baltalamak için yazı yazılmadığını anlamanız biraz uzun bir zamanı alacaktır. Yine de şunu söyleyeyim; ben buraya 1 tl ye makale yazan varmı desem inanın sizin iş talebinizden daha az rağbet görür.
6.sı umarım işleriniz yolunda gider ve şimdi kazandığınızdan daha çok kazanırsınız.
Not: Ben yazarlarıma taban fiyat uygularım. Bu sitede 75 kuruşa yazarım diyene de 1 tl öderim. İnsanların emeğini, bilgisayara bakarken ağlayan gözlerini, elektrik su faturası ödemek için saatlerce ailesinden ayrı kalarak yazdığı o kelimelere makale demem..onların her kelimesi benim için alın teridir. Bırakında bu ter için bir kaç kelimede yazabileyim.. Hoşçakalın.