Özel tasarım olacak şurası şöyle olsun burası böyle olsun adamın uyku uyumasına bile izin vermeyeceksiniz anlatırken site şöyle güzel böyle güzel olacak şu kadar para kazanacağım diyeceksiniz ama para vermeye gelince e temalar 70 tl zaten. O zaman kendiniz tema yazmayı öğrenin ve kendiniz yapın siteyi hem BEDAVA olur. İstediğiniz şeye göre 2 3 bin tl normal bir rakam ne bekliyordunuz ki ALTI ÜSTÜ 2 GÜN SÜRECEK ile olmuyor bu işler.İnsanlar bu işi 2 günde yapabilmek için para kazanmadan yıllarını harcıyor
Hocam 2 günde lafı konuya bulaştı adeta. Herkes 2 gün diyor ama 2 gün nasıl sürer ki bir tema? Yani tema var bir de tema var. Şahsen 2 günde ortaya çıkacak tema ya hazır parçalardan oluşuyordur ya da tema değildir.
O yüzden sanki 2 günde bir temayla bir yazılımcı veya tasarımcı bu kadar kazanıyormuş hissiyatı konuya hakim oluyor. Yok böyle bir şey. İnsanlıktan çıkmış şeklilde geceli gündüzlü çalıştığımızda bile bu mümkün değil. 1 hafta bile yeterli değil ama insanına ve projeye göre değişir. Şahsen 1 aydan aşağı teslim etmem ben. (Tabii kapsamlı bir projeden bahsediyorum. Sadece konu tema ve eklentiyse, daha kısa sürer.) Çünkü teslimden sonra sorun yaşamak kadar kötü bir şey yok.
1 aydan sonra kusursuz olur neredeyse. Yine hata bulunursa bunları da fixlerim. Tabii işi almıyorum da, sadece detay veriyorum bilmeyenler için. Yazılımcılar 2 günde 2000 lira kazanmıyor yani. Öyle olsa ayda 60 bin lira kazanırdık. Böyle yazılımcı varsa Türkiye'de freelancer çalışan, gelsin kafama sıksın çünkü yaşamak istemiyorum :d