Lokasyon123 kardeşim cidden konuya yazanları anlamakta ben de senin gibi zorluk çekiyorum. Konuyu anlamak için bir kez daha okudum acaba arkadaş wordpress e rakip bir sistem yazdıracağım falan mı dedi diye :D ( işin esprisi tabii )

Ama bir wordpress temasına 3 bin 5 bin para vermek bana da akıl işi gibi gelmiyor. En güzel yapacağın iş themeforest mythemes falan yabancı sitelerden temalara bak illaki istedigini veya istedıgıne benzerı bulursun getir 100 liraya editlet kral gibi kullan.

Yeni tema kodlatmak deyince sanarsın wordpressı yeniden kodlayacaklar. Zaten piyasadaki temaları incelediğimizde hepsi birbirinin aynısı biri temada manşeti değiştiriyor bakıyorsun başka bir temada aynı mansetı ekleyıp aha yeni tema çıkardım dıyor. Ama sordun mu hepsi temayı baştan yazdı :)

Hee şimdi bana da diyecekler o zaman kodlama öğren kendin yaz vs. buna gerek yok işini hakkı ile yapan ve uygun fiyata yapan arkadaşlar beni bilir. Burada ve *** da bulunan mybb ci 3-4 arkadaşla çalıştım hepsınde dedıklerınden fazla para gönderdim.

Neyse son olarak burada kimsenin kimseyi enayi yerine koyduğu falan yok. Tema yaptırıp 3000 lira verince kendini enayi yerine koyulmuş gibi hissediyorsan yaptırmazsın ve dediğim gibi farklı bir alternatif ararsan şahsen ben de olsam öyle yapardım