Merhabalar,
Transfer hakkında attigim ilk mail üzerinde 3 ila 6 ay (Strato değişiklik yapmaz ise) başka bir firmaya aktarılıyor. Bu soru daha önce nadir sorulduğu için üzerine düşmedim. Zira kampanyalı bir konumda domainden yararlanıyorsunuz yani firmadan 3 TL ye domain alıp bedavaya başka bir firmaya aktarım yapmasının bende işletsem önüne geçerim.
Strato ilgili bir firma, sadece bilinçsizce kullanımdan dolayı bu sorunlar yaşanıyor. Ben her insana müşterimde olsa müşterim olmasada domain, hosting, teknik destek hepsini sağlıyorum. Hepimiz insaniz sonuçta. Fatma Türkiye teknik destek ekibi yeni gelmiş sanırım, sizin üzerinize bu kadar düşkünlerine göre. :) Onları arayıp transfer hakkında bilgi sahibi olursanız benide beni ve tüm strato kullanıcılarını bilinclendirebilirsiniz. İki attigim mail de 3 ay ve 6 ay denildi.
Türkiye yeni bir giriş yaptıkları için müşteri kaybetmek istemiyorlar tahminim. Ve transfer işlemlerine önlemler alınıyor.
Aslında transferede gerek duymuyor şahsen. Yıl sonunda aylık 2 TL yıllık 22 tl gibi cazip ödeme kolaylığı sunuyorlar.