-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
@NuCLeuS; Sağlam strateji yürütülürse 150 bin lira eder bu domain. Benim inanmama sebebim 40 dolara alması sonrasında hemen bu teklifi alması. Birazda amatörce geldi açılan konu. Böyle bir domaini alan adam orda burda ben bu domaini aldım demez.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Free Stylee
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
napak eğlenekmi :)
neyse ben şimdi yazarsam konu kasılır gerek yok herkez işine baksın kimin ne aldığı verdiği kimseyi bağlamaz.
Osman
hayat cesurları sever
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Öncelikle burada açılan her başlık burada bulunan kişiler tarafından her türlü seviye içerisinde olan yorumlara açık olduğunu hatırlayalım. Daha sonrasına gelecek olursak doganaslan; Burada bulunan tüm kullanıcıların okuma-yazma bilgilerinin olduğunu düşünmekteyim. Harfleri büyülterek ne gibi bir açıklama yaptığını anlamış değilim. Ayrıca domain'i alıp almamanız açıkcası şahsi düşüncem beni ilgilendirmiyor. Yinede hayırlı olsun. Fakat öyle bir iddalar öne sürmektesiniz ki inanilması epey zor. Öncelikle size ait olduğunu kanıtlayacak almış olduğunuz fiyatı kanıtlayacak bir belge dekont benzeri birşey sunabilirsiniz. Zorunlu değilsiniz bu konuda tabiki. Fakat buraya bu başlığı açarak burada bulunan kullanıcıların yorumlaması an meselesidir. Kırmaca darılmaca kesinlikle olmasın. Açıkcası o gibi bir domain'i ben 40$ a satmam. Şahsi görüşüm bu yöndedir. Diyelim ki 40$a sattım 40$ a aldığım bir domaine 150 kusur her neyse öyle bir teklif gelirse yine satmam. Şunu aslında epey uzun bir şekilde anlatmak isterdim. Lakin yazıya yönelik bir anlatım içerisinde olmam benim için pek olumlu konuya odaklanamadığımı belirtir. Günümüz de hiç işe yaramayan 2005 regli domainler bile 40$'ın üstünde bir fiyatta. Araştırırsanız öğrenirsiniz. Ki bu domain jenerik ise kesinlikle 40$'a alamazsınız. Zaten 2005'den günümüze reg fiyatı domain uzatma fiyatı v.s o kadar miktarı geçiyor. Böyle bir fiyata o domaini almanız inan şahsi açımdan hiç inandirici gelmiyor. Dediğim gibi buraya açtığınız başlık ise burada bulunan kullanıcılar seviye içerisin de her türlü yorumu atabilir. Biraz daha açıklayıcı ve inandirici kanıtlar atarsanız memnun olurum.
Saygılarimla,
Hayat Cesurları Sever
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Günlerce öyle bir domain bulamadım. 150 bin verseler, sen şuan webmasterlığa çoktan elveda demiştin xD
Büyük şans ya da reklam kokan hareket sadece bu xD
ヅ
Anarschi
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
High Professional Student in G
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu kilitliyim de belki şirinleri görebilirsin.
5 kişi bu mesajı beğendi.