lostyazilim
tr.link

Biz gerçekten bu domaini 40 $ dolara aldık

19 Mesajlar 3.853 Okunma
lstbozum
tr.link

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
@NuCLeuS; Sağlam strateji yürütülürse 150 bin lira eder bu domain. Benim inanmama sebebim 40 dolara alması sonrasında hemen bu teklifi alması. Birazda amatörce geldi açılan konu. Böyle bir domaini alan adam orda burda ben bu domaini aldım demez.
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

SweetLove SweetLove WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Free Stylee
  • Mesajlar 373
  • Beğeniler 6 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
napak eğlenekmi :)

neyse ben şimdi yazarsam konu kasılır gerek yok herkez işine baksın kimin ne aldığı verdiği kimseyi bağlamaz.

NuCLeuS NuCLeuS sistemlinux.org Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 735
  • Beğeniler 110 / 318
  • Ticaret 1, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

@NuCLeuS; Sağlam strateji yürütülürse 150 bin lira eder bu domain. Benim inanmama sebebim 40 dolara alması sonrasında hemen bu teklifi alması. Birazda amatörce geldi açılan konu. Böyle bir domaini alan adam orda burda ben bu domaini aldım demez.

Aynen. Madem bir domain aldın ve kaliteli bir domain olduğunu düşünüyorsun, biraz ağırdan sat kendini değil mi! :) Arkadaşın amacı belli ki hava atmak. 150 bin TL teklif alıp da satmadığını söylüyorsa şimdiden kendisine kolay gelsin.

Morfran Morfran Hi again. Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım, Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Bana şey gibi geldi bu mahallenin zengin çocukları olurdu ben çocukken atarileri vardı evlerine misafirliğe gittiğimizde oynatmazlardı bak senin var benim yok falan derlerdi o hesap :D
melankolia baysnake

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

MstDrsn MstDrsn Yine Yeni Yeniden Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1872
  • Beğeniler 188 / 361
  • Ticaret 15, (%100)

Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

her ne kadar inanmasamda aldıysan aldın ne yapalım yani? kutlayalım mı..

Lütfen böyle mesajlar atma..Yani burası bir forum ve insanlar burda bir şeyler paylaşmak istiyor..Eğer bu bir forum konusu değil de bir konu yorumu olsa tamam ama insanlar burada bir şeyler paylaşıp aktarmak istiyor.. :)
csariaslan

kişi bu mesajı beğendi.

Osman Osman hayat cesurları sever Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 97 / 34
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Öncelikle burada açılan her başlık burada bulunan kişiler tarafından her türlü seviye içerisinde olan yorumlara açık olduğunu hatırlayalım. Daha sonrasına gelecek olursak doganaslan; Burada bulunan tüm kullanıcıların okuma-yazma bilgilerinin olduğunu düşünmekteyim. Harfleri büyülterek ne gibi bir açıklama yaptığını anlamış değilim. Ayrıca domain'i alıp almamanız açıkcası şahsi düşüncem beni ilgilendirmiyor. Yinede hayırlı olsun. Fakat öyle bir iddalar öne sürmektesiniz ki inanilması epey zor. Öncelikle size ait olduğunu kanıtlayacak almış olduğunuz fiyatı kanıtlayacak bir belge dekont benzeri birşey sunabilirsiniz. Zorunlu değilsiniz bu konuda tabiki. Fakat buraya bu başlığı açarak burada bulunan kullanıcıların yorumlaması an meselesidir. Kırmaca darılmaca kesinlikle olmasın. Açıkcası o gibi bir domain'i ben 40$ a satmam. Şahsi görüşüm bu yöndedir. Diyelim ki 40$a sattım 40$ a aldığım bir domaine 150 kusur her neyse öyle bir teklif gelirse yine satmam. Şunu aslında epey uzun bir şekilde anlatmak isterdim. Lakin yazıya yönelik bir anlatım içerisinde olmam benim için pek olumlu konuya odaklanamadığımı belirtir. Günümüz de hiç işe yaramayan 2005 regli domainler bile 40$'ın üstünde bir fiyatta. Araştırırsanız öğrenirsiniz. Ki bu domain jenerik ise kesinlikle 40$'a alamazsınız. Zaten 2005'den günümüze reg fiyatı domain uzatma fiyatı v.s o kadar miktarı geçiyor. Böyle bir fiyata o domaini almanız inan şahsi açımdan hiç inandirici gelmiyor. Dediğim gibi buraya açtığınız başlık ise burada bulunan kullanıcılar seviye içerisin de her türlü yorumu atabilir. Biraz daha açıklayıcı ve inandirici kanıtlar atarsanız memnun olurum.

Saygılarimla,

Hayat Cesurları Sever

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)
Günlerce öyle bir domain bulamadım. 150 bin verseler, sen şuan webmasterlığa çoktan elveda demiştin xD

Büyük şans ya da reklam kokan hareket sadece bu xD

blogesinti blogesinti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Google Ads.
  • Konum İsveç
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 472
  • Beğeniler 82 / 71
  • Ticaret 31, (%97)
Viral reklam mı acaba :D

Anarschi Anarschi Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek High Professional Student in G
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 82 / 243
  • Ticaret 0, (%0)
Konuyu kilitliyim de belki şirinleri görebilirsin.
isousluer Batuhan Atakan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al