-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Ne yapsınlar peki hocam? :D Pr devri bitti Dmoz deseniz zaten... :) Alexa ölü diyorsunuz geriye kalan sitenin index sayısı mı olucak yahu :)
VIA_T41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ticarette hızlı olan değil, fırsatı erken gören yol alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Moz değerlerine bakıpta ya yazı yada link alınır.Gerçi bilmem ne kadar pr7 bilmem ne kadar pr8 link satanların %90 siteler çöp site.Bir bakıma iyi oldu gıcık gıcık prli tanıtım ihaleleri biter artık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Benim görüşüm...
Footer backlinklerin etkisinin olmadığını düşünüyorum.Alexa deseniz zaten hiç lafını etmeyeceğim boş birşey.Önemli olan yazıların sıralaması ve özgünlük benim fikrime göre.Ancak kaliteli sitelerden alınan tanıtım yazıları çok işe yarayacaktır.Aslında her zaman böyleydi sözde "SEOCULAR" PR 'li siteleri satış stratejisi olarak gördüler...
AdonisBG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
o zaman herkes bence google backlinkine bakicak. zaten google backlinki olan adam çalışma yapmış ve haketmiş adamdır diyebilirim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Google, twitter, facebook ve dahası ne hissediyorsa bende onu hissediyorum. Üzüldüm mu ? Evet ama bir o kadar da sevindim. Bundan sonra o seo paketleri adı altında pr değeri almış çöp siteleri bizlerin gözüne sokmayacaklar.
Artık kaliteli siteler on görülecek, Özgün, güncel, trafiği olan sitelerden almak istediklerini alırlar olur biter. Nihayetinde insanlar sosyal medyayı daha aktif kullanacaklar buda sosyal medyaya yaradı :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhabalar,
Artik PR i su bu diye cop sitelerden satis yapanlar yapamayacak. Trust Rank ve Page Authority goz onune alinacak. Bu degerlere yuksek site sahipleri yine makale satisina devam edebilecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Pagerankin kaldırılması sürpriz olmadı. Google kadmeli şekilde önce search console dan kaldırdı, sonra pagerank güncellemelerini kaldırdı şimdi de komple kaldırdı.
Pagerank link ticaretini öldürebilir fakat sıralamalar önceden olduğu gibi yine sizin çalışmanıza bağlı. Ayrıca yarın pagerank güncellemesi olup olmayacağını bilemeyiz. Açıkçası forumda yabancı pr8 domain kaydedip 10-20 türkçe yazı yazıp sonra insanlara pazarlayanı çok gördüm. Bir taraftan da pagerank kaldırılmasının iyi olduğunu düşünüyorum.