Selamın aleyküm wmaracı ailesi foruma yeni katıldım uzun süredir youtube çalışıyorum kullandıgım taktiklerden birisi budur 3-5 getirisi var ugraşıp kazanamayan arkadaşlara SPAMSIZ yarı özgün kanalla günlük 3-5 tl birşey kazanmayı ögretmeye calısıcam.
Öncelikle çalışma dilimiz herzaman yabancı Türkçe fazla birşey getirmez emeğimizin karşılıgını çok profesyonel çalışmadıgımız sürece alamayız.
Çalışma şeklimiz güncel haber slaytları hem telif riski yok gibi birşey çünkü slay çalışıyoruz hem patlama riski cok büyük hemde sürekli içerik bulabilirz.
İçerik bulmak için Chrome Browser kullanacağız.
Chrome Mağaza adresine giriyoruz, https://chrome.google.com/webstore/category/apps?hl=tr
Arama Yerine; Rss, News, Haber, Breaking Etiketlerinden istediğinizi girin
Hepsi aynı anlamlara tekabül eder. Eş değerdir.
Sonra solda bulunan uygulamalar, uzantılar, temalar kısmından uzantıları seçin
Ben GNews kullanıyorum. Tıklıyoruz Chrome ekle butonuna basıyoruz adres pencermizin yanına butonu geliyor.
Resimlerde de göreceğiniz üzere haberler anlık olarak düşüyor.
Dediğim gibi dilimiz yabancı olacak. Yabancılar haber ne olursa olsun izliyor. Resim varmış ses varmış pek önemsemezler ve reklamlara da mutlaka tıklarlar.
O yüzden google news uzantımızın dilini ayarlardan değiştiriyoruz.
Burdan Dili seçiyoruz. İngilizce için US seçiyoruz.
Ve artık haberler anlık olarak Saat bölümünde 5-10 dk da bir haberler düştükçe çıkacaktır.
Size de ilginizi çeken habere ait bir kaç görüntü bulup slayt yapmak düşüyor.
Slayt için Movie maker Kullanın render falan uğraşmanıza gerek yok.
Geldik Seslendirmeye
From Text To Speech - Free online TTS service
Bu adrese giriyoruz. Hbaerde bulunan açıklamarı kopyalayıp yapıştırıyor Create audio file basıyoruz. Sonrasında oluşan ses dosyasını da Farklı kaydet deyip kaydediyoruz.
Bildirimler aşşağıdaki gibi gelir benimki şuan TR ayarlı oldugu için bu şekilde size seçtiginiz dilde haberler gelicektir dedigim gibi TR çalışmanızı asla önermiyorum
Bu sadece gnews için bir örnekti. BBC, CNN, NYTimes,Ensonhaber vs bir çok haber sitesinin chrome da uygulaması vardır. Hepsi ile çalışırsanız çok daha fazla gelir elde edersiniz.
Dediğim gibi yabancı dil çalışın farklı diller deneyin en iyisini deniye deniye bulursunuz.
Uzun oldu affola. Amaç paylaşım ben kazandıysam herkes kazansın. İyi olan çok daha fazla kazansın.
İyi Forumlar