Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Selam arkadaşlar bu bir tek bendemi var diye düşünmüyor değilim o yüzden böyle bir konu açmak istedim :)
Şimdi benim karşıma bir Kürtçü koyun o konuşsun Kürtleri övsün türkleri aşağılasın falan ben ona katılmak yerine direkt olarak karşı çıkıp Türkleri övmeye başlarım biliyorum bu zaten bir Türk için normal bişey ama aynısını karşıma bit türkçü koyduğunuzda da kürtleri överek yaparım.
Ya da karşıma islamcı koyun ateist, ateist koyun islamcı oluyorum, kapitaliste karşı komünist komüniste karşı kapitalizmi savunuyorum yani bir fikri savunmak için o fikre inanmam gerekmiyor içgüdüsel olarak karşımdaki ne derse ona karşı oluyorum ve karşıt görüş ne olursa olsun o görüşü en iyi şekilde savunuyorum ve eğer oylama yapacak birileri varsa ve objektif davranırlarsa çoğunlukla savunduğum şeyi onlarada kabul ettirebiliyorum... Bu benim işime yararmı sizce? Bana şimdiye kadar yarardan çok zarar getirdi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Zarar getirse iyi felaket getirir. Şimdi ben sana desemki ateistler sizden daha müslüman diye eminim karsı cıkacaksın çünki tam bilgi sahibi değilsin o yüzden kimseyle fikir tartısması yapamayacagın için zarar getircek.
Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Öyle değil hocam işte her gün her fikir hakkında araştırmalar yapan biriyim o tam bilgi sahibi olmama sıkıntısı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Türkün T si büyük yazılır üstadım :) kısacası mahalle karısı gibi diyorsun yanlış anlama bilmediği işe muhalefet olan kişilere uyuz olurum hayattan soğuttular.
benim işime yararmı sizce? demişsin
tabiki işe yarar ama bu yarar karşındakinin fikrini değiştirmekse şöyle açıklayayım karşındakinin görüşüne direk eleştiri bakımından yaklaşma ilk önce karşındakinin görüşünü öv öyle bir övki fikrini damarlarındaki kana kadar benimsesin sonra kendi fikrini öv öyle övki karşındakinin damarlarındaki kanlar duraksasın kısacası fikir değiştirmek istiyorsan ona düşüğündü şeyi harika olarak benimset sonrada ondan daha harika bir şeyin olduğunu benimset işe yararmı yüzdelik potansiyeli var ama dediğim gibi direk insanların görüşüne eleştiri suçlayıcı mesaj yaparsan benim ilk yazdığım mesaj gibi :) karşındaki seni dinlemiyecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Forumda gördüğüm en boş konu, kapatılsın bence :D
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ne ters birisiymişsin :D :D
erdemm98
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ergenlik çağındaysan normaldir hocam.
Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Konuda verdiğim örneklerde bilgiliyim ve zaten karşımdaki insanların çoğunluğunun bilgi birikimi kızlar ve futboldan öteye geçemediği için karşımdaki görüşü benimsemese de susuyor :) Ama en büyük nedeni şu; Zevk. Bu bana çok büyük bir zevk veriyor mahalle karısı tadında değil de çok hafif bir sözlü tartışma tadında bırakıyorum zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-