Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Birçok kişinin açmış olduğu "adsense alamıyorum", "adsense bir türlü onaylanmıyor" gibi sorunlar üzerine bu konuyu açmak istedim. Aslında Adsense almak çok basit birkaç işlemin tamamlanmasından geçiyor. Öncelikle Adsense onayı almanız için sitenizde olması gerekenleri başlıklar halinde belirtelim;
1- Bazı konularda belirtildiği üzere, Gizlilik Politikası ve Hizmet Koşulları gibi özelliklerin olması şart değildir. Fakat mutlaka bir Hakkımızda ve İletişim sayfalarınız olsun.
2- Herhangi bir sürenin geçmesi diye bir şart yoktur. En az 50+ adet özgün konu olması başvuru için yeterlidir.
3- Tasarım önemli bir unsurdur. Karmaşık ve hoş olmayan bir görüntüye sahip sitelerin Adsense onay alması zordur. Bu yüzden sitenizin temasına dikkat edin.
Olmaması Gerekenler
1- Sitenizde reklam tarzı banner ve logolar kesinlikle olmasın. Bu tarz banner' lar Google tarafından reklam olarak tanımlanmakta ve onay aşamasında eksi olarak size geri dönmektedir.
2- Hiç ziyaretçisi olmayan siteler Adsense onayı alamazlar. Sitenizde sıfır ziyaretçi var ise, başvuru yapmayınız.
3- Özgün içerikten çok kopya içerik bulunan siteler yine onay alamazlar.
Sadece yukarıda bahsettiklerimi yaparak ya da yapmayarak, 2 siteme 1 hafta içerisinde Adsense onayı aldım. Bu maddelere dikkat ettiğiniz takdirde sizin sitenizinde onay almaması için hiçbir sebep yok arkadaşlar. Hepinize bol kazançlar dilerim.
Not: Bu arada üzülerek belirtmek isterim ki; yabancı sitelerin Türkçe sitelere göre onay alması azda olsa daha kolaydır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeni bir siteye Adsense hesabı aldım. Süreci şöyle yürüttüm:
1-Güncel içerik ( Çok özgün değildi ama içine az da olsa yorum kattım)
2-Sosyal Medya hesapları (aktif olarak sabah,öğlen,akşam ve gece paylaşım yaptım 3-4 tane)
3-Güzel bir Wordpress Tema
4-Site hızını iyileştirdim
5-Çok Kaliteli Profil backlink çalışmaları
Google, bu şekilde reklam verdi. Allah'ım olmayanlara da versin :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynen öyle olmasın da bir sakınca yok. Mesela Admatic almıştık boş durmamak için. Ama Adsense bir başka :)
İyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Adsense artik bitti benim gozumda 60 tika 14 lira aliyorum. Bosta pin onayli hesap duruyor.
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Advoly reklamları kullaniyorum problem olurmu acaba yoksa reklamları kaldirayimmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendislik Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
hocam kısaca adsenseden onay almak için 1 ay bekliyecen full özgün içerik giricen ve hit almayı sağlıycan genellikle hiti sosyal medyadan alman lazım benim 3 haftada onaylandı.
Hayat Bir Gün Oda Bugün! - Hybridoto.com - UYGUN FİYATLI HOSTİNG