EmirTAŞ adlı üyeden alıntı

Peki siz bu sanatçıya facebook'dan daha farklı ne vereceksiniz ?
Facebook bu tarz eylemlere karşı zaten " Facebook Grup " konseptini getirdi.
Yani biri çıkıp " A Takımını " bizim sitede bir araya getirelim demesin diye " A Takımı Grubu " kursunlar düşüncesiyle yola çıkılmış bir projeydi " Facebook Grup "... Şimdi gidin facebook üzerinde binlerce üyesi olan mizah, takım, sanatçı, sporcu grupları mevcut zaten. He siz site içerisinde Ticaret yaparsanız ve ara buluculuk yaparsanız bu bahsettiğiniz kitle için işte o zaman Facebook'un bu insanlara veremediğini verirsiniz. :) :) Bunlar hep detay :)


Facebook ile ilgili büyük bir gerçek var aslında önünüzde.. kim ne derse desin artık insanlarda küçük çaplı kopmalar,uzaklaşmalar var..
Facebook'ta bir gurup kurduğunuzda O gurup bir topluluk oluyor. Bir sınırı olmayan koca bir gurup..
Bizim amacımıza göre bu gereksiz.. Topluluk olmak değil sanatçıları birleştirmek
benim projemde sadece 10bin aktif kullanıcı olsun ve bu 10bin kişinin tamamının sanatçı olduğunu fark ezdin.. atılan her gönderi her mesaj yeni projeler ile alakalı,yeni yazılmış besteler ile alakalı ve biri bir gönderide şunu soruyor "Arkadaşlar yeni bestemi tamamladım sizce nasıl olmuş ?" bu soruya içinde bulundurduğu kitle nedeni ile alacağı geri dönüş sayısı facebook'ta açılmış bir gruba oranla çok daha kaliteli,çok daha güçlüdür.. Bunun aksi yok,bu büyük bir gerçek yaptığımız,gördüğümüz uzun süreli analizlerin sonucu.

- Bu arada konuyu uzatmanın bir gereği yok ben projeye devam etmekte kararlıyım,görüşlerinize elbette saygı duyuyorum ancak fazla uzadı..