Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
HEURİSTİC ile konuşurken tüm seocuları unutmak gerek. Piyasanın en iyi kalpli, pakette bahsettiklerinden fazla yapan ve işini en iyi yapan birisidir. Konuşurken olgunlugunun farkına varacaksınız ve seo işinizi yaptıktan sonra olgunlugunun konusmasının kalitesinin işine yansıdıgının farkına varacaksınız. Hayırlı satışlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Abilerim, kardeşlerim bende bu piyasada birçok kişiyle tanıştım ve kazıklandım yada denilen söz, verilen işler yerine getirilmedi ama Heuristic Seo u tanıdıktan sonra nirvanaya ulaştığımı fark ettim :) 1 paket alim dedim deneme amaçlı, şuan 2 paket aldım yani parasını verdim ama 4 paketlik iş aldım :) Anlayacağınız %100 denenmiştir gönül rahatlığıyla ticaretinizi ve daha fazlasını yapabilirsiniz :) hayırlı forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhaba, konu linki, tanıtım yayımlanacak olan site adresleri ve tekil hit sayılarını p.m alabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Skype adresi verebilir misiniz acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yakın zamanda çalışma imkanı buldum. Gerçekten hakkında söyleyecek pek bir şey yok yeni tanıştık ama görebileceğiniz en iyi insanlardan biridir eğer çalışmak istiyorsanız pek düşünmenize gerek yok diye düşünüyorum: İyi ki tanımışım diyeceğiniz nadir ve kaliteli insanlardan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Kendisi ile çalışma fırsatım oldu. Öncelikle sizi seo konusunda kafanızda en ufak bir soru işareri bırakmadan tüm detayları ile birlikte bütün sorularınıza cevap veriyor. Kendisi ile çalışmaya başladığınızda onun için paranın ikinci planda olduğunu hissdiyorsunuz sadece muhabbeti için bile çalışılacak bir abidir,dosttur,arkadaştır. İş yaptırıp da memnun kalmayan bir kişi bile olacağını düşünmüyorum. Kendisine tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum konusunda allah bol bereketli kazanç versin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
yumurta toptancısı
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
merhaba 15 günlük siteye seo çalışması yapmamız uygunmudur acaba tesekürler..
www.hedefyumurta.com