EnesAli adlı üyeden alıntı

madem geliştiriyorsun ve fikir sordun ben de bir iki yorum yapayım;

headerin çok güzel. öyle çok büyük logo alanı bırakılan tasarımlar bence tarih oldu.

headerin altındaki o site mesajı yazmak için bıraktığın alan ile sosyal ikonların yer aldığı o alan headeri forumlardan uzaklaştırmış. Bence o alanı son konular yerleşimi için bırakmalısın. O kadar büyük slogan alanına gerek yok.

forum kuralları orada olmak zorund amı? mybb bilmediğim için soruyorum üyelere muhtemelen görünmüyordur ancak ziyaretçilere devamlı görünmese ve sadece üye olurken görünse olmuyor mu?

şimdilik bu iki konu gözüme çarptı. bunun dışında hakikaten çok şık ve temiz bir tema olmuş. mybb forum kursam alırım yani.

Öncelikle vakit ayırarak böyle bir yorumda bulunduğunuz için çok teşekkür ederim.

Header konusunda belirli planlarım yoktu, header kısmını bir çok defa değiştirdim ve en son bu şekilde bıraktım. Bunun nedeni ise header alanının çok sade olmamasını istememden kaynaklandı.

Forum kuralları alanına gelecek olursak, bu alan gibi bir çok özellik (Duyuru, manşet, vb.) ekleyeceğim. Forum kuralları alanı sadece bir örnek. Temayı alan kullanıcı sitesine uygun olan özelliği o alana ekleyebilecek, sadece forum kuralları alanı ile kısıtlı kalmayacak. Büyük olmasının sebebi ise Google Material design kurallarına uyumlu olmasını istediğimden kaynaklandı sanırım :)

Saygılarımla, iyi forumlar.