THEX3T4R adlı üyeden alıntı

Korkmaz Hocam :D Güldürdünüz İphone yazılımı gercekten güzel ama artık eski gücünü taşıdıgını düşünmüyorum. LG Fazla yüceltmek istemiyorum ama o telefonda her yigidin hakkı değildir. Üstelik G4 ' ün 3 GB Ram ve 6 Cekirdek oldugunu unutmayın ve 4K Cekim + 2K Ekran bana göre fiyatının üstünde özellikler ve donma kastınıda ilkez sizden duyuyorum. Bizzat 5 ay kullandım. ve tekrardan satın alamayı düşünüyorum bu arada yannış anlamayın İphone 5s ' de güzel telefon ama sizi ne kadar götürür orası tartışılır.

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer :D elimde eski cihazlar var lg nin 4 , samsung 3, sony 5 yıl dayandı hiç biride 1 i hariç diğerlerinin hiç biri lolipop taşıyamadım, şimdi ise dünyanın en iyi performansına sahip telefonu olarak ilan edilen htc 10 almayı planlıyorum, antutu teslerinden tutun benchmark vs en iyi skorlara sahip ek ses, kamera olarak dünya birincisi konumunda mayıs ayında çıkacak en merak ettiğim konu , düşme testi, su geçirmezlik, çizilme ve iphone temelli bir telefonla kıyaslanması