beyyin adlı üyeden alıntı

1 sene LG G3 kullandım, çok da hor kullandım. Devamlı oyunlar appler yükledim, kendi projelerimi denedim, custom romlar yükledim vsvs. şu "kasma" yı bir ben yaşamadım ama :) arkadaşım da android cihazında çok kasma olduğunu falan iddia ediyor inatla. (sonra telefonumu kaybettim, kaybetmesem hala kullanırdım)

android lolipop sürümünden itibaren çok kararlı, çok kaliteli bir hale geldi. LG, samsung, sony vb. ürünlerinin kalitesini çok artırdı.

muhtemelen ben de 5S i tercih ederdim ama sebebi iosun daha iyi olması falan değil. sadece iphoneların(veya genel olarak ios ürünlerin, itouch vs) dış görünüşü daha çok hoşuma gidiyor :) ama ios vs android kıyaslamasının yapıldığı dönemleri geçtik artık

narinhosting adlı üyeden alıntı

Özgürlüğün tadını Androidle yaşa.....
LG g3 değilde G4 olabilir.

Bazıları çok abartıyor kasıyorda kasıyor diye.Yahu arkadaş LG G4 alıyorsun ne kadar kasabilir ?

katılıyorum

ProThemes adlı üyeden alıntı

Eski LG G3 kullanıcısıyım, kamera konusunda gerçekten çok iyi ancak şarjı gerçekten çok kötü yarım günü bile zor götürüyor kısacası LG G3 tavsiye etmiyorum, İphone 5S alın derim İos işletim sistemi gerçekten çok güzel stabil hızlı. şarj konusunda muhteşem.

Not: İphone 6 kullanıyorum

valla hocam bu konuda baya haksızsınız lg g3 3000 mah batarya barındırıyor 565 saat 2g, 553 saat 3g bekleme süresi, 20 saat 2g , 19 saat 3g konuşma, 6 saat hd video oynatım yapıyor ki ekranı 1440 p olmasına karşın 5.5 inçlik ekrana sahip bırakında şarj yesin iphone 5s 640 x 1136 piksel komedi gibi orta yollu bile değil 4 inç pil 1500 mah 240 3g ve 2g bekle iken 10 saat konuşma 7 saat video oynatımı yapıyor