impjix Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. Verdiğiniz siteleri inceleyeceğim. Bir gelir gider tablosu çıkarmam gerekmekte zaten fakat shipping, vergi ve diğer işler ne kadara mal olacağını bilmediğim için konuyu açmıştım zaten. Tekrar teşekkür ederim bir sorum olursa pm kutunuzu ışıklandırırım :)
swarthy90 hocam alacağım ürünlerin zaten kaçaak satışını yapıyorlar fb, forumlar, gittigidiyor gibi yerlerde. O nedenle ne gelir ne şekilde gelir az çok biliyorum. Çok bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Ama Uyarı için çok teşekkürler
Doruk Hocam konuda sitemi boş bir site olarak belirttim ama aslında e-ticaret olarak boş yoksa içerik olarak giderek yükselen bir sitem var ve siteyi alanında bir numara yapmak istiyorum. Şu anda bu işi facebook ya da gittigidiyor gibi siteler üzerinden kaçak göçek yapan insanlar var ve ben bunu kuralına uydurup sitemi bu konuda bir marka yapmak istiyorum. Şöyle bir sıkıntı var eğer shop.xxx.com diye sub domaini de oluşturursam, 3. sub domain olur ve ana domainde bile işler tam bitmemişken ve diğer sub domainler daha beklerken yeni sub domaine geçmiş olurum o da işlerin aksamasına sebep olur. Satabileceğimden şüphem yok ama zaten az ve düşük maliyetli mallardan başlayacağım. Şu an gelecek planları yapabilmek için bilgi almak için açtım konuyu. İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Aklıma bir şey takılırsa PM kutunuzu renklendiririm :)