lostyazilim
tr.link

Strato iç transfer "süresi"

3 Mesajlar 791 Okunma
acebozum
tr.link

ParaGon ParaGon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgi işlem müdürü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 27 / 38
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşar buradan anlaştığım bir arkadaşın sitesini aldım domain strato'da olduğu için iç transfer talebinde bulundu arkadaş ama talep halen işlenmemiş gözüküyor. Normalde bu işlemlerin hemen gerçekleşmesi gerekmiyor mu, strato neden bu kadar bekletiyor? Genelde strato'nun ne kadar sürede bu tür işlemleri gerçekleştiğini bilen var mı? Bir yerlerde aylardan bahsediliyor, yanlış okumuşumdur, gözüm kaymıştır değil mi? :eek:

wmaraci
reklam

shateiel shateiel Biologist Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 1703
  • Beğeniler 659 / 509
  • Ticaret 9, (%100)
Domain alımında bile beklemiştim ben transferde bekletmesi bence normal :) Strato eski köye yeni adet getiren bir firma.
halilozcevik ParaGon

kişi bu mesajı beğendi.

ParaGon ParaGon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilgi işlem müdürü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 27 / 38
  • Ticaret 4, (%100)

shateiel adlı üyeden alıntı

Domain alımında bile beklemiştim ben transferde bekletmesi bence normal :) Strato eski köye yeni adet getiren bir firma.

Ben oradan hosting de aldım dün akşam fakat biraz geç saatte olduğu için bu sabah açılmıştı hosting. Yine saatler geçti tabii ama gece olduğu için falan pek umursamadım :)

Fakat iç transfer için bu kadar bekletmesi gerçekten çok saçma. Süre açısından da çok saçma, böyle acayip bir uygulamayı yeni girdiğin bir ülkede edindiğin müşterilere dayatmak da çok saçma.

Ben sırf ucuz olduğu için böyle firmalarla çalışmaktan imtina ediyorum hep. Demek ki strato'dan alışveriş yapmaktan da imtina etmeliyiz mümkün mertebe

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al