-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
foruma harcayacağın vaktin yarısını wordpress bir siteye harca daha hızlı netice alırsın.
forumculuk bitti.
güçlü olanlar ayakta kaldı olmayanlar kapandı ve hala daha kapanıyor.
günlük 500 hitin altında kalan tüm forumlar yaprak gibi dökülmeye devam edecek.
teknik yükü çoktur ve mutluluğu azdır.
bunu 10 yıllık bir forum sahibi olarak yazıyorum.
NeroWin
www.teknovudu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle bu konuyu açtığınız çok iyi oldu.
Benim aklımda bir forum fikri vardı, belki yaparım diye öylesine düşünüyordum. Hala hevesliyim belki bir gün yaparım.
Kafamdaki fikir şöyle, forumların ilgi çekmemesinin nedeni artık millet 2 saat bir yazıyı aramaktan ve okumaktan sıkılıyor. Ben ihtiyacım olmadığı sürece eski konulara girmiyorum. Güncel konulara da bir bakıp çıkıyorum.
Plana gelecek olursak, hocam yazının yanında ses odaklı bir forum yapın. Yani millet yazı yazsın ama seslerini kaydedip sorununu hem daha hızlı hem de daha akıcı bir şekilde anlatabilsin.
Mesela konu açıldıktan sonra 1 saatlik bir canlı oda kurulsun. Ve o saat içinde kişiler sorunları daha hızlı tartışıp bir sonuç alabilsin veya bilgi alış verir yapabilsin.
Ayrıca aranılanı bulma noktasında da geliştirme yaparsanız yine daha fazla ziyaret alırsınız. Bunun açın aklımda bir fikir yok maalesef :(
Forum devri hiç bir zaman bitmez. Gelişen teknoloji ile evrildiğini göreceksiniz... Ayrıca herkes aklında ne varsa söylesin arkadaşlar. Belki bir kaç fikir bir araya gelip bir forum sisteminin evrilmesine vesile olabilir. Belki siz yapamayacaksınız ama birileri sizin fikrini geliştirip ortaya bir ürün haline getirebilir. Böyle böyle bir şeyler üretebilir ve gelişebiliriz.
Bu arada kolay gelsin hocam. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Forum asla bitmez.40k forum sitemi sattım.Yeni bir forum açtım.Hiçbir seo çalışması uygulamadan kendiliğinden hitlenmeye başladı.Önemli olan kullanıcıya bilgiyi sunma şekliniz.
Xac
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Benimde Sitem Var 2 Ayda :
Toplam Kayıtlı Kullanıcılar: 21,525
Toplam Konular: 5,274
Toplam Yorumlar: 34,572
Büyüyor İyice Devamde Ediyor Bence 12.800 İndexim Felan Çok İyi Gidiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet, aslında daha çok genel forumlar bitti denebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Ben şunu gördüm i; başaranlar nasıl başardığını 1-2 cümlede geçiştiriyorlar. Asla bir canlı örneğin (bir üyenin) uzun bir makalede, görsellerle destekleyerek bir forumun nasıl idare edilmesi hakkında yazı yazdığını görmedim. Görmeyeceğiz gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.